İşte İstanbul'un Mayıs ayında ihaleye çıkacak 5 yeni metro hattı!

KİRAZLI HALKALI METRO HATTI

Kirazlı Halkalı metro hattı kontrollük, mühendislik ve danışmanlık hizmet alımı ihalesi 18 Mayıs Perşembe günü saat 10:00'da yapılacak. 9.7 kilometre hat üzerinde 9 adet istasyondan oluşan Kirazlı Halkalı metro hattının ana hat tünelleri ve 9 adet istasyon ile depo sahası bulunan raylı toplu taşıma sisteminin inşaat ve elektromekanik sistem yapım işlerine ait proje, yapım kontrollüğü ve danışmanlık işlerinin yapılacak. Tüm bu çalışmaların bin 200 günde tamamlanması planlanıyor.

SEFAKÖY BAŞAKŞEHİR HAVARAY HATTI

Sefaköy Başakşehir havaray hattı kotrollük, mühendislik ve danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 18 Mayıs'ta yapılacak. 15 kilometre uzunluğunda tasarlanan Sefaköy Başakşehir havaray hattı 17 istasyondan oluşuyor. Hattın danışmanlık hizmet işlerinin 990 günde tamamlanması planlanıyor.



BAŞAKŞEHİR KAYAŞEHİR METRO HATTI

Başakşehir Kayaşehir metro hattı 18 Mayıs'ta ihaleye çıkacak. 6 kilometre hat üzerinde toplam 4 istasyondan oluşan Başakşehir Kayaşehir metro hattının kontrollük, mühendislik ve danışmanlık işlerinin bin günde tamamlanması planlanıyor.

MAHMUTBEY ESENYURT METRO HATTI

Mahmutbey Esenyurt metro hattı kontrollük, mühendislik ve danışmanlık hizmet alımı işi 18 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor. 18,5 kilometre uzunluğundaki hat 11 istasyondan oluşuyor. Mahmutbey Esenyurt metro hattı danışmanlık işlerinin işe başlama tarihinden itibaren bin 260 günde tamamlanması planlanıyor.



ÜMRANİYE ATAŞEHİR GÖZTEPE METROSU

Ümraniye Ataşehir Göztepe metro hattı inşaat ve elektromekanik kontrollük, danışmanlık ve mühendislik hizmetleri işi ihalesi 18 Mayıs'ta yapılacak. 13 kilometre hat üzerinde 11 istasyondan oluşan projede danışmanlık çalışmalarının bin günde tamamlanması planlanıyor.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181