İTÜ Kariyer Zirvesi’nde TOKİ’ye yoğun ilgi!
İTÜ Taşkışla Kampüsü’nde gerçekleşen Kariyer Zirvesi'nde, TOKİ’nin 2014 yılında yenilenen üretim disiplinleri ile geliştirilen projeler paylaşıldı; Yeni Yerleşimler Yenilenen Şehirler ve TOKİ Yerel Mimari Uygulamaları ile Türkiye’nin en kapsamlı satış kampanyalarından İkinci Bahar Projesi’nin ayrıntıları aktarıldı.

Genç mimar ve mühendis adaylarının yoğun ilgisi ile karşılaşan TOKİ uzmanları, Türkiye’nin en büyük konut uygulama alanına sahip olan İdarenin staj imkânları hakkında bilgi vererek, stajda izlenmesi gereken adımları aktardı.

TOKİ’nin yenilenen üretim ve yönetim yaklaşımı doğrultusunda, akademik dünya ve özellikle gençlerle ilişkilerin geliştirilmesine özel önem verdiklerini söyleyen TOKİ Başkanı M. Ergün TURAN, mimarlık ve mühendislik alanlarında gençleri desteklemeye devam edeceklerini vurguladı.

7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Mimari Proje Yarışmasında açılan “öğrenci” kategorisinin söz konusu destek çabasının en somut göstergelerinden olduğunu vurgulayan Turan, 2016 ve sonrasında hayata geçirilecek yeni projelerde de yine akademik dünya ve gençlerle iç içe olacaklarını kaydetti.

TOKİ staj başvuru koşulları için tıklayınız.

TOKİ


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181