İzka İnşaat MIPIM'e çıkarma yaptı!
İzka İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri Uşak ve Kütahya Modern, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarı'na damgasını vurdu. İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, Y. Mimar Azat Yeşil, "Kentsel dönüşüm konusunda örnek teşkil eden bu projelere, Uşak ve Kütahya'nın estetik yapısı korunarak yeni bir kimlik kazandırılacak. Bu projeler aynı zamanda Türkiye'ye örnek olacak, Kütahya ve Uşak'ın ufkunu açacak ve kent değerlerini artıracak projelerdir" dedi.

Birinci etap tamam
İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle yapımına başlanan ve Kütahya'nın son dönem gözde 'kentsel dönüşüm' projeleri haline gelen 'Kütahya Modern projeleri' birinci etap satışları tamamlandı. Depreme dayanıklı Kütahyalıların ve çevre ilçelerde yaşayanların gün geçtikçe ilgi odağı haline gelen projenin birinci etabında yaşam başladı. Kütahya'nın önemli projelerinden olan Kütahya Modern l'inci etap, ayrıcalıklı konumu, depreme dayanıklılığı ve 7/24 güvenlikli kapalı site olma özelliğiyle Kütahyalıların beğenisini toplarken, kısa sürede yakaladığı başarılı satış grafiğiyle de kanıtlamış oldu. Proje sadece konumu ve güvenilirliğiyle değil aynı zamanda ailelere ve çocuklara hitap eden yeşil alanlara sahip olmasıyla da iİgi çekiyor. Yeşili ve doğayı kucaklayabileceğiniz alanlara fazlasıyla yer veren projenin en dikkat çekici özelliklerinden biri de yapay göletlere ve eşsiz peyzaj alanlarına sahip olması. Yürüyüş parkurları ve bisiklet yolları ise site içerisinde rahatlamak için kullanabileceğiniz aktivite alanları arasında yer alıyor.

Kütahya Modern'e yoğun ilgi
Kütahya Modern projelerinin bölgenin etrafında konumlanacak olan önemli projelerle de değerinin gün geçtikçe artacağını belirten İzka Yönetim Kurulu Başkanı, Y. Mimar Azat Yeşil, şunları söyledi: "Potansiyel yaşam alanları arasında gösterilen Kütahya Modern birinci etap projesinin yer aldığı bölge, üniversiteye olan yakınlığı, ana ulaşım aksları üzerinde yer alan konumu ve Kütahya'da ilkleri yaşatacak olan özel sosyal donatıları ile önemli bir bölge haline gelecektir. Tamamlanan gençlik spor merkezi ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binalarının yanı sıra inşaatına yeni başlanacak olan 5 yıldızlı termal otel, 'Kütahya Modern' ticaret merkezi, emniyet müdürlüğü binası, özel okul, kreş ve kamuya ait okullar ile 600 yatak kapasiteli şehir hastanesi de bölgenin öne çıkacak olan ve gerek Kütahyalı vatandaşların gerekse diğer yerleşim yerlerinden gelecek olanların her türlü ihtiyacına cevap verecek önemli bir proje."

TOKİ'den ziyaret
İzka İnşaat'ın devam eden Uşak Kentsel Dönüşüm ve Kütahya Modern projeleri MIPIM Fuan'nda tanıüldı. Fuara katılan ve İzka İnşaat standını gezen TOKİ Başkanı Ergün Turan, Uşak ve Kütahya'da yapılan kentsel dönüşüm projelerinin Türkiye'de örnek gösterdikleri projeler olduğuna vurgu yaptı.

Özgür COŞKUN/Yeni Gün İzmir Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181