JLL'den "Ev Dekorasyon Merkezleri"
JLL Türkiye, hem yerli mobilya pazarına, hem de perakende sektörüne yepyeni bir mecra kazandırmaya hazırlanıyor. JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, "6.5 milyonu kentsel dönüşümden olmak üzere 15 milyon yeni konut geliyor. Bu kadar yeni ev aynı zamanda yeni mobilya, yeni perde, yeni beyaz eşya demek. 'Ev dekorasyon merkezleri' projesiyle Türkiye'de "Uzman Merkezler" dönemini başlatıyoruz" dedi.

Ticari gayrimenkul üzerine finansal ve profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye, 'Uzman Merkezler' dönemini "Ev dekorasyon merkezleri" projesiyle başlattı. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğiyle gerçekleştirilen projenin yerli üretimi canlandırması hedefleniyor. İlkini 400 milyon TL yatırım değeri olan "Homecity" projesi ile Pendik'de başlatacak olan JLL Türkiye, 2-3 yıl içinde 8-10 merkeze ulaşmayı öngörüyor. Alkaş'ın verdiği bilgilere göre hali hazırda daha önce açılmış ve arzu edilen ziyaretçilere ulaşmamış, ancaklokasyonvebüyüklükleriyle bu merkelere dönüşmeye uygun olan projeler de bu sayede ekonomiye kazandırılacak.

"EV MERKEZLERİ GASTROMERKEZLER VE GENÇMERKEZLER İZLEYECEK
Kasım ayı içinde açılması planlanan ve Türkiye genelinde sayılarının 10'a ulaşması beklenen ilk ev merkezlerinin ardından "Uzman Merkezler" konsepti ""Gastromerkezler" ile hayat bulacak. Önümüzdeki dönemde bugün AVM'lerin içinde yüzde 20-25'leri bulan yeme-içme ünitelerinin yüzde 50'lere çıkmasını planlanıyor. Ulusal mutfakların yanı sıra etnik ve uluslararası mutfakların yer almasını beklenen bu merkezlerin ilki Ankara'nın ilk AVM'si Atakule ile hayata geçecek. 

Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181