Kaliteli Tanıtım Yazısı

Kaliteli olarak tanıtım yazısı alacak olan kişilerin, satın alacak olduğu kişinin lafına bakmaması gerekir. Çünkü hiçbir ticaret erbabı asla ve asla kendi malını kötülemeyecektir. Size överek göstermiş olduğu bir sitenin, çöp çıkma ihtimali de olabilir. Buna bağlı olarak da sizin verdiğiniz para boşa gidecek ve bu durumdan memnun olmayacaksınız. Bireylerin kaliteli tanıtım yazısı konusunda seçici davranarak, bireyler tarafından satılan yazıları alması daha doğrudur. Çünkü şahıslar bu satışları genel olarak kendi sitelerinden sattığından ötürü, kendi sitelerinin kötüye gitmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Bireylerin ayrıca, bu tür alışverişlerini haber sitelerinden yapmaları da oldukça önemli bir durumdur. Haber sitelerinin tanıtım yazısı açısından önemi fazladır.

Arama motorları buralardan yazı alan siteleri daha çok önemsemektedir. Bundan ötürü siz de tercihlerinizi böyle satış yapan yerlerden yana kullanmalı ve alışverişlerinizi doğrudan site sahibiyle yapmaktan yana kullanmalısınız. Sahibinden bir alışveriş yaptığınızda, daha ucuz bir şekilde bunları alabilirsiniz. Bireylerin News kayıtlı siteden tanıtım yazısı alma gibi bir ihtiyacı da olacaktır. Büyük sitelerden yapacağınız alışverişlerde, oraya tanıtım yazısı sağlayan yerleri tercih etmeniz gerekir. Çünkü doğrudan site sahibiyle bir iletişim kuramayacağınızdan ötürü izleyeceğiniz yol bu yönde olacaktır.

Paravan olarak hizmet veren böyle kişiler ya da kurumlar komisyon karşılığında bu işi yapmaktadır. Fakat küçük ama kaliteli sitelerden yazı satışında bulunan kişilerin, böyle bir durumu söz konusu değildir. Genel olarak kendi sitelerinden yapmış oldukları satışlarda çok fazla kâr payları bulunmamaktadır. Öncelikli tercihinizi daha önceden hiç link alınmamış ya da tanıtım yazısı satılmamış olan sitelerden yana kullanmalısınız. Günlük üç ya da beş adet satış yapan bir yerden aldığınız yazıların size bir faydası olmayacaktır.

Tanıtım yazısı siparişleriniz için www.supertanitim.com adresini ziyaret edebilirsiniz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181