Keller Williams, dünyanın en mutlu ofisleri listesinde!
İş ve özel hayat arasındaki denge, çalışanların iş arkadaşları ve yöneticileriyle ilişkisi, ofis ortamı, iş kaynakları, maddi yeterlilik, kişisel gelişim, kariyer gelişimi ve şirket kültürünün baz alınarak hazırlandığı ankette katılımcılar “mutluluk satın alınamaz’’ tezini savundu. Anket sorularını yanıtlayan çalışanlar maddi yeterliliğin önemli olduğunu vurgularken en önemli kriterin, mutlu ofis ortamında iyi iletişim kurabildikleri kişiler ile çalışmak olduğunu belirtti.

2013 yılında Türkiye pazarına giren Keller Williams Türkiye’nin Ülke Direktörü Emre Erol; “Keller Williams markasıyla ilk tanıştığımda farklı bir şeyler olduğunu hissetmiştim. Ofislerini ilk kez ziyaret ettiğimde ise doğru yerde olduğumu biliyordum. Dünyanın neresinde olursanız olun bir Keller Williams ofisine girdiğiniz zaman doğru yerde olduğunuzu anlarsınız. Ülkelerin kültürleri, gelenekleri, hayat tarzları ne kadar farklı olursa olsun Keller Williams Kültürü evrenseldir. Biz her zaman danışmanlarımızın önünde değil arasında duran bir firma olduk. Tüm çalışmalarımızı ve altyapımızı onların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik tasarlarız. Amacımız onların kendilerini geliştirmelerini ve işlerini büyütmelerini sağlamak. Danışmanlarımız kazandıkça biz de kazanırız. Dolayısıyla onların başarısı ve mutluluğu bizim için çok önemli.” dedi.

Zaman zaman hayatımızın merkezine koyduğumuz iş hayatımızda mutlu olmanın gerçekten çok önemli olduğuna vurgu yapan Emre Erol; “ Hayatımızın büyük bir bölümü işte geçiyor. Bazen ailemizden ve hobilerimizden fedakarlık yaparak işimizi ön plana koyuyoruz. Hayatımızda mutluluğu yakalayabilmek için kendimiz, ailemiz ve işimiz arasında mükemmeliyeti arıyoruz. Üçüne de aynı anda odaklanmak gerçekçi değil. Önemli olan hayatımızda mükemmel dengeyi oluşturabilmek. Ve o anda hangisi ile meşgul isek aile, iş ya da kişisel, ona odaklanmak ve yüzde 100 orada olmak. Hayatımızın önemli bir kısmı işte geçiyor. Fırsatları, kültürü ve iş arkadaşları ile kendimize uyan bir çalışma ortamında işimize odaklanıp mutlu olabilirsek, sevdiklerimize ve kendimize ayırdığımız zamanı da daha kaliteli ve işleri düşünmeden geçirebiliriz; tabi tersi de geçerli. İşte bu yüzden sahip olmaya değer kariyerler, sahip olmaya değer işler, yaşamaya değer hayatlar misyonu ve önce aile sonra iş değer yargılarımızı benimsiyoruz. “2016 Yılının En Mutlu Ofis” listesinde yer almak bizi şaşırtmadı, ancak çok gururlandırdı.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181