Keller Williams'in dev aile buluşması Bodrum'da yapılacak!
Dünya’nın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, 133 bin danışmanından aldığı güçle sektörde adını duyurmaya devam ediyor. Gayrimenkul sektörünün en büyük eğitim organizasyonu olan Family Reunion deneyimini Bodrum’a taşımaya hazırlanan Keller Williams Türkiye ekibinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 5-8 Mayıs tarihlerinde Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa’da düzenlenecek aile buluşmasında dünyanın dört bir yanından Keller Williams çatısı altında faaliyet gösteren 300 danışman bir araya gelecek.

Katılımcıların kişisel gelişiminin yanı sıra maddi gelirlerini artırmayı hedefleyen etkinlikte, dört gün boyunca müşteri potansiyeli yaratmaktan pazarlamaya, başarılı olmanın basit adımlarından kendi takımını kurarak işinizi büyütmeye kadar birçok farklı konu, sektörün içinden alanında uzman başarılı kişiler tarafından ele alınacak.

Aile Buluşması Bu Yıl İlk Kez Avrupa’da

Gary Keller ve Joe Williams’ın temellerini attığı Keller Williams’ın, bugün Amerika ve Kanada’nın yanı sıra 12 farklı ülkede 770’den fazla bölge müdürlüğünde görev alan 133 bin gayrimenkul danışmanıyla dünya lideri olan Keller Williams’ın Family Reunion toplantısı her yıl Amerika’da gerçekleşiyor. Sektörde büyük önem taşıyan bu buluşmayı Türkiye’ye taşımaktan duydukları mutluluğu dile getiren Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol; “5-8 Mayıs tarihlerinde Aile Buluşmasına anlamına gelen Family Reunion, bu yıl ilk kez Avrupa’da gerçekleşecek ve biz Türkiye olarak bu etkinliğe ev sahipliği yapacağız. Amacımız, Amerika’daki bu muhteşem deneyimi yaşayamayan danışmanlarımıza bu deneyimi yaşatmak, sektörün başarılı oyuncularını aynı çatı altında toplamak ve eğitim desteğiyle katılımcılarımıza farklı vizyonlar kazandırmak. İlk defa gerçekleştireceğimiz Aile Buluşmamızın kapımız kendini ve işini geliştirmek isteyen tüm girişimcilere açık. 3 gece 4 gün sürecek kamp boyunca panellerin yanı sıra Türkiye’de benzeri bulunmayan, katılımcıların ihtiyacına yönelik etkinliğe özel hazırlanan eğitimler sağlanacak. Keller Williams eğitmenlerinin yanı sıra, alanlarında uzman başarılı profesyonelleri de Family Reunion’da ağırlayacağız ve kendi bakış açılarından sektörü değerlendirmelerini ve deneyimlerini paylaşmalarını isteyeceğiz. Etkinlik boyunca sektörün artılarının yanı sıra sektördeki eksiklikler de ele alınacak ve problemlerin önüne geçecek yolları hep birlikte arayacağız” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181