Keller Williams Topluma Katkı Günü'nü Kıbrıs'ta da kutladı!
Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, "Red Day"i (Topluma Katkı Günü) geçtiğimiz gün hayata geçirdi. ABD merkezli Gayrimenkul şirketi Keller Williams çalışanları, 12 Mayıs'ta dünya genelinde işlerini bırakıp, şirketin düzenlediği gönüllü sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı. ABD'de gelenek olan "Red Day Topluma Katkı Günü" ilk defa KKTC'de hayata geçiren Keller Williams Kıbrıs çalışanları Lefkoşa Kadın Dayanışma Evi'nde birbirinden renkli yardım çalışmalarında bulundu. KKTC genelinde 3 bölgede faaliyet gösterecek olan KW ( Keller Williams ) iş hayatına Haziran sonu başlıyor.

KKTC'DE İLK KEZ EMLAKÇILAR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNDE
Geleneksel olarak her yıl Mayıs ayının ikinci perşembe günü düzenlenen Red Day'de tüm çalışanlar günlük işlerini bırakıp kendilerini sosyal sorumluluk faaliyetlerine adıyor. Keller Williams, ABD'deki bu geleneği Türkiye'den sonra KKTC'de de yaşatmak için çok yakın zamanda faaliyet geçecek olan KKTC bölge müdürlüğünde 15 kişi gönüllü yardım düzenledi. Sabah saat 10.00 'da başlayan organizasyon Lefkoşa Kadın Dayanışma Evi'nde gerçekleştirildi. Keller Williams gayrimenkul danışmanları, kırmızı tişört ve şapkalar giyerek Lefkoşa Kadın Dayanışma Evi'nin bahçe düzenlemesi ve çevre temizliğini gerçekleştirdiler. Dünyada ilk kez 2009 yılında gerçekleştirilen Red Day (Renew-Energize-Donate) Türkçe'de "Yenile-Güç Ver-Katkıda Bulun" anlamına geliyor. Bugüne kadar 130 binden fazla Keller Williams çalışanı yaşadığı bölgeye katkıda bulunarak yardımlaşma ve gönüllülük kültürünün yaygınlaşmasını sağladı. Bu sene 12 Mayıs'ta dünya çapında gerçekleşen Red Day, KKTC'de ilk kez organize edildi. Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, etkinlikte yaptığı konuşmada, kendileri için çok önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atıldığını ve Keller Williams Şirketinin sosyal sorumluluk anlayışını çok iyi yansıttığını kaydetti. ABD'nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams Kıbrıs Direktörü Pırıl Şentürk Halim: "Keller Williams Kıbrıs tarafından bu yıl ilki düzenlenen RED Day etkinlerinin coşkuyla ve sevgiyle yapıyoruz." dedi.

Halim şöyle devam etti: Keller Williams'ın benzersiz kültürü Dünyada 135 bin kişiyi tek yürek haline getirebilecek kadar güçlü. Her ülkede eş zamanlı yapılan ve halkın da katılımına açık olan gönüllü "Red Day" aktiviteleri, ile amacımız yaşadığımız topluma katkıda bulunmak, toplumun bize sağladıklarını onlarla paylaşmak. Bizimle birlikte olan Keller Williams ailesine, desteklerini esirgemeyen katılımcılara sonsuz teşekkür ederim. Önümüzdeki yıl çok daha büyük bir aile olarak daha büyük projelerde topluma katkı sağlamayı hedefliyoruz." dedi.

Halkın Sesi Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181