Kentsel dönüşüm enerji tasarrufu için bir fırsat!
Dönüşüm, multi konforlu kentler için iyi bir fırsat İzocamın Genel Müdürü Nuri Bulut, pasif ev kavramından türeyen ve biyo iklimsel tasarımı hedefleyen multi konfor yapıların sürdürülebilir olduğunu, ekolojik, ekonomik ve sosyal etmenleri de göz önünde bulundurduğunu söyledi. Bulut, yüksek enerji tasarrufuyla birlikte maksimum ısıl konfor sunan multi konfor yapıların enerji kullanımında yüzde 90'a varan oranlarda tasarruf sağladığına dikkat çekti.

Bulut, kentsel dönüşümün daha etkin enerji verimliliği sağlanması açısından da bir fırsat olduğunu belirterek, "Kentsel dönüşümde yapılacak binaların enerji tüketimlerinin daha faz-. la sımrlandırümasının birçok olumlu etkisi olacaktır " dedi.

Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181