Körfez Kent 3. Etap Turyap ihalesi 8 Şubat'ta yapılacak!
İstanbul’un yükselen değeri Başakşehir’in 2 bölgesi “Kayaşehir Ve Bahçekent’te ayrıca İzmit Körfez Kent 3. Etapta yer alan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait Emlak Konutları’ndaki daireler için açık artırma düzenleniyor. 

Turyap organizatörlüğünde gerçekleşecek açık artırmada 1+1,2+1 3+1 ve 4+1  daireler 163 bin TL’den başlayan muhammen bedellerle satışa sunuluyor. 5 Bin TL'den başlayan teminatla açık artırmaya katılım mümkün, satış onayının ardından ise %25’i peşin, kalan miktar ise üç ay sonra nakden defaten veya banka kredisi kullanarak ödenebilecek.   

8. Şubat 2018 Perşembe günü Radisson Blu Otel Şişli İstanbul adresinde Turyap açık artırma Salonu’nda gerçekleşecek müzayede yöntemiyle satış internetten de canlı yayınla takip edilebilecek. Katılımcılar müzayede de yer alan daireleri  www.turyap.com.tradresinden inceleyebilir ve konutları yerinde görmek için 444 2 780 numaralı hattan randevu alabilirler. 

İnternetten katılım mümkün
Katılımcılar açık artırma öncesi, TURYAP web sayfası üzerinden satışa sunulan gayrimenkullerle ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirler. Müzayedeye katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin, şartnamelerde belirtilen banka hesabına teminat yatırmaları gerekiyor. İstanbul dışındaki alıcı adayları ise teminat yatırıp TURYAP web sayfasından üye olarak internetten eş zamanlı teklif verebilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181