Kuzey Marmara Otoyolu ihaleleri Ağustos'a ertelendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından daha önce 25.07.2016 saat 10:30 olarak açıklanan Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimlerinin Yap-İşlet-Devret modeli ile yapılması, işletilmesi ve devri projesinin ihaleleri 15 Ağustos 2016 saat 10.30'a ertelendi.

Süre uzatımı ihalesi bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kuzey Marmara Otoyolu (3.Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kurtköy-Akyazı İhale Süre Uzatım İlanı;

SÜRE UZATIM İLANI
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünden:

KUZEY MARMARA OTOYOLU (3. BOĞAZ KÖPRÜSÜ DAHİL) PROJESİ KURTKÖY-AKYAZI (BAĞLANTI YOLLARI DAHİL) KESİMİ YAP-İŞLET-DEVRET MODELİ İLE YAPILMASI, İŞLETİLMESİ VE DEVRİ PROJESİNİN YAPIM DÖNEMİ MÜŞAVİRLİK HİZMETİ İŞİ
EK İLANI

10.06.2016 tarihinde ihale ilanı yapılan Kuzey Marmara Otoyolu (3.Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kurtköy-Akyazı (Bağlantı Yolları Dahil) Kesimi Yap-İşlet-Devret Modeli ile Yapılması, İşletilmesi ve Devri Projesinin Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti işine ait daha önce 25.07.2016 saat 10:30 olarak açıklanan ihale tarihi 15.08.2016 saat 10:30 olarak değiştirilmiştir.

İlgililere duyurulur.

Kuzey Marmara Otoyolu (3.Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kınalı-Odayeri İhale Süre Uzatım İlanı;

SÜRE UZATIM İLANI
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünden:

KUZEY MARMARA OTOYOLU (3.BOĞAZ KÖPRÜSÜ DAHİL) PROJESİ KINALI-ODAYERİ (BAĞLANTI YOLLARI DAHİL) KESİMİ YAP-İŞLET-DEVRET MODELİ İLE YAPILMASI, İŞLETİLMESİ VE DEVRİ PROJESİNİN YAPIM DÖNEMİ MÜŞAVİRLİK HİZMETİ İŞİ
EK İLANI

10.06.2016 tarihinde ihale ilanı yapılan Kuzey Marmara Otoyolu (3.Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kınalı-Odayeri (Bağlantı Yolları Dahil) Kesimi Yap-İşlet-Devret Modeli ile Yapılması, İşletilmesi ve Devri Projesinin Yapım Döneminin Müşavirlik Hizmeti işine ait daha önce 25.07.2016 saat 14:30 olarak açıklanan ihale tarihi 15.08.2016 saat 14:30 olarak değiştirilmiştir.

İlgililere duyurulur.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181