Kuzu Grup dünya müteahhitlik listesinde 141’inci sırada!
Tüm dünya tarafından takip edilen raporla ilgili konuşan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kuzu, “Türkiye, dünyada müteahhitlik hizmetleri alanında ikinci sıradaki yerini korudu. Bu hem biz sektör temsilcileri adına hem de ülkemiz adına önemli bir sonuç. Söz konusu rapor global bir boyut taşıdığı için referans olarak da kabul ediliyor. Ülkemizin adını böyle önemli platformlarda görmek bizler için gurur verici. Kuzu Grup olarak listede 141’inci sırada yer alıyoruz. Hedefimiz, 10 yıl içinde dünya genelinde iş yapan en büyük inşaat şirketleri sıralamasında ilk 20 arasına girmek” dedi.
 
“Bizler yurt dışında proje geliştirirken Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi uluslararası işbirliklerimiz ile kültürler arası köprü oluşturuyoruz” diyen Güven Kuzu, hali hazırda İran ve Cezayir’de proje yaptıklarını belirterek 2017 yılında da yurt dışında aktif rol almaya devam edeceklerinin altını çizdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181