LUX* Bodrum Resort & Residences kapılarını açtı!
Mauritius, Reunion Adaları, Maldivler gibi dünyanın en egzotik lokasyonlarında lüksü yeniden yorumlayan LUX*ın Avrupa’daki ve Türkiye'deki ilk tesisi olan LUX* Bodrum Resort & Residences, 19 Mayıs’taki muhteşem açılışıyla konuklarına, yaşayacakları sıra dışı deneyimin ön gösterimini yaptı.

Dünyanın en egzotik lokasyonlarında lüksü yeniden yorumlayan LUX*ın Avrupa’daki ve Türkiye'deki ilk ve tek tesisi olan LUX* Bodrum Resort & Residences, Türk turizm sektörüne ‘Merhaba’ dedi. Bodrum yarımadasının en özel koylarından Adabükü’nde konumlanan ve dünyanın en prestijli ödüllerinden A’Design Awards Gümüş ödülünün sahibi olan LUX* Bodrum Resort & Residences, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda sürpriz ve eğlenceli etkinliklerle açıldı.

70 milyon dolarlık yatırım
MYC Partners tarafından 70 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen ve yönetimi dünyaca ünlü profesyonel otel zinciri olan LUX*a emanet edilen LUX* Bodrum Resort & Residences; 91 otel odası, 72 rezidans ve 1 adet beach villa ile toplamda 83 bin metrekarelik alana yayılıyor. LUX* Bodrum’da golf alıştırma sahası, spa ve wellnes hizmeti veren LUX* Me, açık hava sineması, iki alakart restoran, tenis kortu, çocuk kulübü gibi birçok donatı da ziyaretçilerin hizmetine sunuluyor.

Sertab Erener büyüledi
Ege Denizi’nin mavi suları ile kaplı yarımadada her cephesinden panoramik deniz manzarasına sahip olan, mimarisi ve doğal güzelliğiyle büyüleyen LUX* Bodrum Resort & Residences’ın açılışında konuklar, Dolapdere Big Gang ile coşarken birbirinden renkli etkinlikler sayesinde yaşayacakları unutulmaz bir tatilin de provasını yapmış oldular. Muhteşem açılış, ikinci gün Sertab Erener’in büyüleyici sesiyle devam ederken konuklar kendilerini bekleyen diğer sürprizlerle rüya gibi iki gün geçirdiler.

Farklı bir lüks anlayışı
LUX* konforunu Mauritius, Reunion Adaları, Maldivler ve Çin'den sonra Türkiye'de hizmete sunmaktan çok mutlu olduklarını belirten LUX* Resorts & Hotels CEO’su Paul Jones, “Sürekli büyüyen LUX* olarak amacımız misafirlerimize sade ve yalın bir tatil deneyimi sunmak. LUX* Bodrum'u global büyümemizin önemli bir adımı olarak görüyoruz. Bu, Avrupa'daki ilk yatırımımız. LUX* Resorts & Hotels olarak misafirlerimize farklı bir lüks anlayışı sunuyoruz. LUX* Bodrum'a gelenler, rutin tatil anlayışından çıkma fırsatı bulacak. Bu deneyimi sunarken uluslararası otelcilik deneyimimizden faydalanacağız” dedi.

Ekonomiye güvenin göstergesi
MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan ise bu prestijli projeyi turizm sektörüne ve büyüyen güçlü Türkiye ekonomisine kazandırdıkları için büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Akdoğan şöyle devam etti: “MYC Partners olarak bu projeye 70 milyon dolarlık yatırım yaptık. Bu yatırım ülke ekonomisine ve Türkiye'ye duyduğumuz güvenin bir göstergesi. LUX* Bodrum'dan rezidans satın alan yatırımcılar, satın aldıkları evleri tekrar LUX*’a kiralama yoluyla aylık kira gelirlerini büyük oranda artıracak ve zamanla LUX* markasının desteği ile konutlarının piyasa değerleri de dolar bazında artacak. Dolayısıyla bu satın alma sıradan bir yazlık sahibi olmanın ötesine geçip bir yatırım aracı olarak değerlenecek. Bu proje sayesinde turizm sektörünün canlanma sürecine biz de katkıda bulunmak istiyoruz.”

LUX* Bodrum olarak misafirlere eşsiz bir tatil deneyimi sunacaklarını söyleyen LUX* Bodrum Genel Müdürü Hakan Oral da "Misafirlerimiz burada kendilerini hem ayrıcalıklı hissedecek hem de aldıkları, kişiye özel premium hizmetle unutamayacakları bir tatil şansı bulacak. LUX* Bodrum ile lüks kavramını yeniden tanımlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Unutulmaz bir tatil deneyimi
LUX* Bodrum, birçok farklı çeşitteki bitki örtüsünden oluşan bahçelerle bezenmiş muhteşem doğal güzellikleri ve Bodrum’un en özel kumsalı olan Beach Rouge’u ile unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. 650 metrelik beyaz kum plajı, masmavi denizi ve yemyeşil doğasıyla huzurlu bir tatil sunan LUX* Bodrum’da misafirlerin kendilerini daha hafif ve daha aydınlık hissetmesi için tüm seçenekler yer alıyor. LUX* Bodrum’un SPA ve wellnes hizmeti veren markası LUX* Me, dermatoloji ve estetik uygulamaları dahil olmak üzere, özel paketlerin ve dönüşüm turlarının bir parçası olarak stres atmak ve rahatlamak için de tercih ediliyor.

Dünyaca ünlü şeflerden eşsiz lezzetler
Havaalanına yakın lokasyonu, transfer teknesiyle hızlı ulaşım kolaylığı sunan LUX* Bodrum, misafirlerinin damak tatlarına da hitap edecek. LUX* Kurumsal Şefi olan İtalyan şef Walter Lanfranchi’nin ekibinden tanınmış şef Barış Torcu’nun orijinal LUX* mutfağını kendi zevkine göre yorumladığı, İtalyan mutfağından seçkin lezzetler sunan Stella Restaurant ile Akdeniz mutfağının en seçkin lezzetlerini barındıran Beach Rouge Restaurant konuklara eşsiz lezzetler tattıracak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181