Mall of Antalya açıldı!
Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Mall of Antalya, dün törenle açıldı.  Mall of Antalya'nın açılış etkinlikleri 12 Mayıs'ta Murat Boz konseri ile devam edecek. Mall of Antalya, Deepo Outlet ile birlikte 71 bin metrekare kiralanabilir alanı ve toplam 234 mağaza sayısı ile Akdeniz'in en büyük alışveriş ve eğlence kompleksini oluşturuyor.
 
Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Antalya Havalimanı yakınlarında inşa edilen 'Mall of Antalya', kapılarını açtı. Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ile alışveriş merkezinin yapımında emeği geçen firmalar, mağaza yöneticileri ve ziyaretçiler AVM'de ilk turu gerçekleştirdi. AVM'nin ilk müşterileri olan Elle mağazasından alışveriş yapan Rus çift, Aziz Torun ve Mall of Antalya Müdürü Cem Livanelioğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

ALIŞVERİŞ VE EĞLENCE KOMPLEKSİ
Yapımına 2016 yılı başında başlanan 131 bin metrekarelik İnşaat alanına sahip olan Mall of Antalya, DeepoOutletile birlikte 71 bin metrekare kiralanabilir alanı ve toplam 234 mağaza sayısı ile Akdeniz bölgesinin önemli bir alışveriş ve eğlence kompleksini oluşturuyor.

144 MAĞAZA
Yerli ve yabancı yüzlerce markaya ev sahipliği yapan Mall of Antalya, 144 mağazası, 4 bin metrekarelik yeme içme alanına ve 1600 metrekarelik kapalı çocuk oyun alanına ev sahipliği yapıyor. Yatay ve iki katlı mimarisi, geniş koridorlarının yanı sıra modern bir dekorasyona sahip geniş 'foodhall' alanına da sahip olan AVM'de 3 bin araçlık otopark bulunuyor. Proje kapsamında Torunlar tarafından ek yatırımla Mall of Antalya alt geçidi inşa edildi.

MURAT BOZ GELECEK
Mall of Antalya'da açılış etkinlikleri kapsamında gösteri grupları, özel shovvlar, konserler ve dans gösterileri sahne alıyor. Mall of Antalya'nın açılış etkinlikleri kapsamında, 12 Mayıs'ta Murat Boz hayranları ile bir araya gelecek.

Hürriyet Akdeniz Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181