Mesa Mesken'e kalite plaketi
Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanvekili Evren Ünver’i ziyaret eden KalDer Ankara Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nazmi Karyağdı, Mesa’nın KalDer üyeliğinde 15.yılı doldurduğunu hatırlatırken, “Mesa’nın yönetim kalitesiyle örnek yapısını sürdürmesi memnuniyet vericidir” diye konuştu.

KalDer Ankara Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nazmi Karyağdı ve beraberindeki heyeti Mesa Holding’de kabul eden Evren Ünver de; Mesa’nın 47 yıllık köklü bir geçmişi olduğunu hatırlatırken KalDer üyeliğinde 15.yıl plaketini sevinçle aldıklarını söyledi. Ünver; “Mesa; mükemmellik kültürünün toplumumuza yerleşmesi için yapılan tüm çalışmaları desteklemeyi sürdürecektir. Yönetimde kalite anlayışımızı da her yıl daha da güçlendiriyoruz. KalDer’e desteğimiz de sürecek” dedi.

Milliyet


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181