MIPIM'de belediyeler geçidi!
Türkiye'nin toplamda 1.700 metrekarelik alanda temsil edildiği MIPIM 2016'da Antalya, Balıkesir, Bursa, Hatay, İstanbul, Kocaeli, Konya ve Ordu Belediyeleri standlarıyla yer aldı. MIPIM 2016'ya katılan büyükşehirlere yoğun ilgi gösteriliyor.

Şehirlerin projeleri yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor. Şehirler hangi projeleri tanıttı?
■ Antalya Büyükşehir Belediyesi: 'Kruvaziyer Limanı', 'KaleiçiYat Limanı', 'Boğaçayı ve Konyaaltı Sahili.
■ Balıkesir Büyükşehir Belediyesi: 'Bandırma Organize Sanayi Bölgesi', 'Ayvalık Kruvaziyer Limanı', 'Sarımsaklı Kıyı Plajı Düzenlemesi', 'Port Gömeç', 'Tuzla Önü Projesi ve Ayvalık Köprüsü'.
■ Bursa Büyükşehir Belediyesi: Sıcak Su Kentsel Dönüşüm, ipekişTermal Turizm, Uludağ Kirazlıyayla Sürekli Eğitim Merkezi ve Sur Yapı AVM Rezidans Projesi.
■ Konya Büyükşehir Belediyesi: 'Mevlana Kültür Vadisi', 'Metro Konya', 'Meram Teleferik', 'Karapınar Güneş ihtisas Endüstrisi', 'Hüyük Rüzgar Enerjisi ÜretimTesisi', 'Sebze ve Meyve Hali', 'OrganizeTarım ve Hayvancılık Bölgesi'.
■ Ordu Büyükşehir Belediyesi: 'Ordu-Giresun Havalimanı', 'Ünye Konteyner Limanı', 'Melet', 'Çambaşı Yaylası Kış Sporları Kayak Merkezi' ve Çambaşı EkolojikTatil Köyü.

Akşam Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181