Murat Kurum'dan Dubai Cityscape değerlendirmesi!
Dünyanın en önemli ve en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan 'Dubai Cityscape' bu yıl da Körfez ülkeleri başta olmak üzere birçok yatırımcı ve satıcıyı bir araya getirdi. Dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcileri ile Körfez yatırımcılarını buluşturan 'Dubai Cityscape'te, Emlak Konut GYO da yerini aldı. Fuarın ardından 'Dubai Cityscape 2016'yı değerlendiren Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Körfez yatırımcılarının Türk firmalarına ilgisine dikkat çekti. Türk firmalarının bu yıl da dünyanın dört bir yanmdan gelen yatırımcılara projelerini maketleriyle, katalog, broşür ve dev ekranlarla tanıtımını gerçekleştirdiğini belirten Kurum,Emlak Konut standmı ziyaret edenlere Türkiye konut sektöründeki fırsatları ve Türkiye gayrimenkul pazarını anlattıklarını dile getirdi.

FIRSATLAR SÜRÜYOR
Türkiye'deki yabancı konut satışlarına bakıldığında son yıllarda gözle görülen yabancı artışlarında Ortadoğu ve Körfez ülkelerinin ilk sırada yer aldığını ifade eden Murat Kurum, "Ülkemizde son zamanlarda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen yabancıların yatırımlarına hız kesmeden devam ettiğini görüyoruz. Yabancı yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği bu organizasyon, sektörün öne çıkan projelerini sergileyerek gerçek alıcı ve satıcıları bir araya getirmiştir. Bu tip buluşmalar, ziyaretçilere projelere ait bilgileri doğrudan yetkililerden alma fırsatı vermektedir. İnşaat firmalarımız artık sadece iç pazara konut satma amacıyla çalışmıyor. Bunun yerine projelerini dış pazarlara tanıtıyor, yabancı gruplarla iletişim halinde olmaya özen gösteriyor. Kendi markasını ve Türk inşaat sektörünün gücünü, potansiyelini ve özgüvenini uluslararası platforma taşıyor. Gayrimenkul sektörü yüksek potansiyele sahip fırsatlar sunmaya devam ediyor, herkes emin olmalıdır ki; Türkiye tüm dinamizmi ile yola devam etmektedir" diye konuştu.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181