Nef mağazalarının açık artırması yarın yapılacak!
Markalı konut projesi üreticilerin olan Nef mağazalarının açık artırması yarın (21 Aralık 2017) yapılacak. Turyap tarafından yapılacak olan Nef mağazalarının açık artırması saat 13:00'da İstanbul Haliç Kongre Merkezi müzayede salonunda gerçekleştirilecek.

Açık artırmaya katılarak Nef'in 13 projesinde yer alan mağazalardan birine sahip olmak isteyenler www.nefacikartirma.com sitesinden bilgi formunu doldurarak şartnameyi indirebiliyorlar. Nef imzası ile hayata geçirilen 13 projede yer alan 98 mağaza ve 43 ofis 290 bin TL'den başlayan muhammen bedellerle satışa çıkarılacak. Nef'in açık artırmaya çıkaracağı mağaza ve ofisleri Bakırköy, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bağcılar, Kağıthane, Eyüp, Güngören, Sancaktepe ilçelerinde bulunuyor. İstanbul'un merkezi noktalarında yer alan Nef açık artırmaya çıkan mağaza ve ofislerin listesi şu şekilde;

- Nef Ataköy 22'de 13 mağaza
- İnistanbul Topkapı'da 17 mağaza
- Nef Bahçelievler'de 19 mağaza
- Nef 36 Basın Ekspres'te 9 mağaza
- Nef 03 Kağıthane'de 8 mağaza
- Nef 10 Kağıthane'de 1 mağaza
- Nef 11Kağıthane Offices'de 2 ofis
- Nef 09 Offices Dörtlevent'te 38 ofis ve 4 mağaza
- Nef 163 Levent'te 4 mağaza
- Nef 04 Kemerburgaz'da 3 mağaza
- Nef 13 Merter'de 1 mağaza
- Nef 12 Merter'de 3 ofis
- Nef 19 Sancaktepe'de 19 mağaza

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181