Nef ticari ünitelerinin 249 milyonluk satışı 9 saatte yapıldı!
Nef tarafından İstanbul'un merkezi lokasyonlarında yer alan ticari alanların satışı için düzenlenen açık artırmada 249 milyon liralık peşin satış yapıldı. 1000'den fazla kişinin yarıştığı açık artırmada satışa çıkan alanların yüzde 94'ü dokuz saatte sahiplerini buldu.

Noter huzurunda gerçekleşen açık artırmada İstanbul'un merkezi lokasyonlarındaki 141 ticari alanın yüzde 94'ü sahiplerini buldu. Satışa çıkan mağazaların yarısı 2 milyon TL'nin üzerinde satıldı. Peşin fiyatları 10 milyon TL'yi aşan mağaza satışları gerçekleşti. 

Turyap tarafından düzenlenen ve ticari gayrimenkul danışmanlığını JLL'in üstlendiği açık artırmada; Ataköy, Bahçelievler, Levent, Topkapı, Basın Ekspres, Sancaktepe, Kâğıthane, Merter ve Kemerburgaz'da yer alan Nef ticari üniteleri satışa sunuldu. Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, açık artırma sonrasında yapığı açıklamada, son üç yıldır gayrimenkul sektöründe liderliği koruduklarını belirterek, "Nef olarak her projemizi daha iyi olması için en ince detayına kadar düşünerek planlıyor ve hayata geçiriyoruz. Bu başarımızın temelini de bu anlayışımız oluşturuyor. İlk defa açık artırmayla satışa çıkardığımız ticari ünitelerimize olan yoğun ilgi, projelerimize ve Nef markasına duyulan güvenin bir göstergesi" dedi.

Cumhuriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181