Nursan Konakları ihalesi!
Turyap tarafından açık artırma ile satışa sunulacak olan Nursan Konakları ihalesi 6 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hemen teslim dükkan ve konutların bulunduğu Nursan Konakları ihalesi sonucunda 26 adet gayrimenkulün satışı yapılacak. 5 dükkan ve 21 adet dükkanın açık artırmaya çıkacağı Nursan Konakları ihalesi 6 Şubat 2018 tarihinde saat 12:00'da yapılacak. Nursan Konakları ihalesi Double Tree By Hilton TOPKAPI merkez olmak üzere, eş zamanlı olarak internete canlı bağlantı ile gerçekleştirilecek.

Dükkan ve daire satışlarının gerçekleştirileceği Nursan Konakları ihalesi kapsamında 84 metrekare ila 148 metrekare olan dairelerin muhammen bedelleri 286 bin TL'den başlarken, 40 metrekare ila 470 metrekare arasında olan dükkanların mudammen bedelleri 200 bin TL'den başlıyor. Nursan Konakları ihalesi mudammen bedelleri daire ve dükkanların büyüklüğüne ve konumuna göre dğişiyor.

Nursan Konakları ihalesi listesi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181