O şehirlere hızlı tren müjdesi!
Davutoğlu, Antalya merkez Kepez ilçesinde düzenlenen toplu açılış töreninde, Antalya'nın kendileri için farklı olduğunu, her mitinglerinde Antalyalıların kendilerini bağrına bastığını söyledi.

Davutoğlu'nun konuşması şöyle:
"Antalya'yı Isparta'ya, Mersin'e, Konya'ya, Muğla'ya, Karaman'a bölünmüş yollarla tamamlayıp ulaşıma açacağız. Antalya'yı Konya'ya daha kolay ulaştıracağız. Ben ne kadar Konya milletvekili isem o kadar da Antalya milletvekiliyim. O yaylaların üstünde bütün Antalyalı yörüklerimizi ağırladık. Dağları delip Çubuk tünelini inşa edeceğiz. Antalya-Alanya otoyolunun proje çalışmalarına devam ediyoruz. 5 adet tünelle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Antalya'yı Eskişehir'i, Konya'ya ve Kayseri'ye hızlı trenle bağlayacağız inşallah. Antalya dünya turizmin bir başka merkezi Kapadokya'yla buluşacak. Demre ve Gazipaşa yat limanlarını yapıyoruz. Dünya Antalya'yı tanıyacak, Antalya'nın ayağına gelecek. Gelecek nesiller bizi inanıyorum ki, hayırla yadedecek."  

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181