Patronlar Beylikdüzü'nü anlattı..
Keleşoğlu'ndan Fuat Keleş: 1.5 yılda %40
Beylikdüzü'nü "kent içinde kent" kavramı ile tanımlayabiliriz. Üstelik bu bölgedeki yeni konutlar lüks. Her gelir grubunun talebine yanıt verecek konut stoğu mevcut. Sadece son 1.5 yılda buradaki konutlar yüzde 40 prim yaptı. Arsaların metrekaresi bin dolara, sahildekiler bin 500 dolara ulaştı. 

Demir İnşaat'tan Hamit Demir: Beylikdüzü büyüyor

Beylikdüzü'nün cazibe merkezlerinden biri olmasının sebebi şehrin gürültüsünden uzak, düzenli yerleşim sunması. Bölge büyüme yolunda hızla ilerliyor. Son 10 yıldır özellikle depremden çok etkilenen bölgelerden güvenli altyapısı sayesinde göç aldı. Ayrıca bölge yabancılarında ilgisini çekiyor.


Özyurtlar'dan Tamer Özyurt: Esenyurt avantajlı
Esenyurt 800 bine ulaşan nüfusu, gelişen altyapısı ve konumuyla markalı konutların üssü oldu. İstanbul geneline bakıldığında inşaatların ortalama metrekare fiyatları 5 bin ile 10 bin lira arasında değişirken; Esenyurt'ta bu rakam 3 bin ile 4 bin liraya iniyor. Yani fiyat avantajı var. 

Babacan'dan İbrahim Babacan: Daha prim yapacak
Beylikdüzü'nün yeni ulaşım yatırımlarıyla değerini artırması bekleniyor. Nitelikli konut yatırımının merkezi haline gelen bölge, İstanbul'un en fazla prim yapan bölgelerinden. Metrekare fiyatları şu an için 3 bin 500 lira civarında. Bölgenin gelecekte prim yapmaya devam edeceğini öngörüyorum. 

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181