Pendik'te tapular sahiplerine ulaşıyor!
Bu yılın ilk dokuz ayında bu rakama 1.028 tapu daha eklendi. Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünce yürütülen imar uygulamalarıyla ilçedeki yapılaşmalar bölge halkına yakışır bir nitelik kazanırken, vatandaşların tapu sorunu da çözülmeye devam ediyor.

Bu çerçevede başta Kavakpınar, Çamçeşme ve Güllübağlar olmak üzere birçok mahallede 16 bin 119 tapu dağıtıldı. 1.028 tapuyla birlikte 2014 yılından bu yana Çamçeşme. Doğu, Dumlupınar, Esenler, Fevzi Çakmak, Güllübağlar, Kavakpınar, Kurtköy, Orhangazi, Sapanbağlan, Sülüntepe, Şeyhli ve Yenişehir Mahallelerinde verilen tapu sayısı 17 bin 147'ye ulaştı.

Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, "Yaptığımız imar uygulamasında şehrin ve vatandaşlarımızın sorununu çözerken, kimsenin mağdur olmaması için daha uzun süren titiz bir çalışma yaptık. İmar uygulaması yaptığımız bölgelerde halkımızın ihtiyacı olan hizmetlere yönelik gerekli alan tahsislerini de sorunsuz şekilde gerçekleştirdik" dedi. 

Yeni Akit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181