Piyalepaşa İstanbul'a Las Vegas’tan ödül!
Dünyanın en önemli dijital organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Digital Signage Expo (DSE) Apex 2016 Ödülleri'nin kazananları belli oldu. Polat tecrübesi ve güvencesiyle Beyoğlu Piyalepaşa Bölgesi’nde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, yarışmanın ana konusu olan “Dijital Uygulamalar”a uygun interaktif hologram sunumuyla Apex 2016 Ödülleri’ne başvurdu. Las Vegas'ta düzenlenen ödül töreninde "Etkinlik & Sunum" kategorisinde Gümüş Ödül almaya hak kazandı.

800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen projenin interaktif hologramlı tanıtımı, ilk kez 2015 yılında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Fuarı’nda yapıldı. Aynı yılın Eylül ayında Dubai'de düzenlenen Cityscape Global Fuarı'nda da yapılan interaktif hologram sunumu büyük ilgi çekti.

Fuarda, sunucular tarafından üç farklı dilde projenin anlatımı gerçekleştirilirken, videolar ile projeye ait daire planları ve fotoğraflar paylaşıldı. Daire tipleri içerisinde serbest gezinti yapılabilmesi, tek bir navigasyon ile daire tasarım seçeneklerinin değiştirilebilmesi ve bu sayede gerçeğe en yakın deneyimi yaşatması ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.

APEX 2016 Ödülleri'nde 19 katılımcı arasından "Etkinlik & Sunum" kategorisinde Gümüş Ödüle layık görülen Piyalepaşa İstanbul, interaktif hologram projesi için içerik üretiminde birçok uluslararası saygın ödüle sahip Dreambox ile işbirliği yaptı. Yönetmenliğini Çağrı Öztoksoy'un yaptığı filmin, teknolojik alt yapısı için, hem Türkiye’de hem de yurtdışında hologram teknolojisinin en başarılı uygulayıcılarından olan, teknolojinin patent sahibi Musion ile çalışılırken, filmin müziği Ömer Ahunbay tarafından projeye özel olarak bestelendi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181