Piyalepaşa İstanbul Dünya'ya tanıtıldı!
Polat markası altında 800 milyon dolarlık yatmmla Türkiye'de özel sektörün yaptığı en büyük kentsel dönüşümlerden birini hayata geçiren Piyalepaşa Gayrimenkul, dünyaca ünlü MIPIM Fuarı'nda Piyalepaşa İstanbul projesini yeniden yabancı yatırımcılarla buluşturdu. Geçen yıl yine aynı fuarda lansmanı yapılan projenin, bu yıl ikinci kez görücüye çıktığını belirten Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, "Geçen yıl 'Piyalepaşa İstanbul' projemizle fuarda büyük ilgi gördük. Projeyi bir kez daha yabancı yatırımcılarla buluşturmaktan memnuniyet duyuyoruz" dedi.

800 milyon dolarlık yatırım yapılması öngörülen Piyalepaşa İstanbul projesi, İbrahim Polat Holding A.Ş'nin hissedarı olduğu Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 82 dönüm arazi üzerinde hayat buluyor. İbrahim Polat Holding, Polat İnşaat ve Polat Turizm Otelcilik'e ait olan projenin hayata geçirildiği arsalar, ayni sermaye olarak Piyalepaşa Gayrimenkul'e verilmişti. Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından karma kullanım projesi olarak hayata geçirilen projede, 760 daire ve 190 rezidans yer alıyor.

Milliyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181