Profesyonel bina yönetimi projelerin satışında etkili!
Konut arzının ve rekabetin arttığı bu dönemde müşteriler, fiyat/kalite dengesinde en çok avantajı sunan projeyi seçme fırsatını bulmaktadır. Gerek fiyat gerekse kalite değerlendirmesinde yaşam başladıktan sonra verilecek hizmetlerin performansı ve sürekliliği de önem kazanmaktadır.

Birkaç yıl öncesine kadar gerek müşteriler gerek müteahhitler açısından sorumluluğun binanın anahtarını teslim edilene kadar olduğu kabul edilirdi. Ancak projelerin boyutunun büyümesi, sunulan güvenlik, sosyal alanların işletilmesi ve bakımı gibi hizmetlerin olanaklarının artması, müşterilerin fiyat ve kalite beklentilerine yönetim hizmetlerinin performansının girmesine neden oldu. Bugün müşteriler, gelecekte alacağı hizmetleri ve ödeyeceği aidat ve diğer giderleri gayrimenkulü satın alma aşamasında dikkate alıyorlar. Müşteriler yaşamlarını kolaylaştırıcı hizmetlerin en düşük maliyet ile karşılanacağına inandıkları projeleri seçiyorlar.

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Gayrimenkul Geliştirme Akademisi, gayrimenkul pazarındaki bu etkileşimin ortaya çıkardığı profesyonel bina ve toplu yapı yönetimi ve yetkin insan kaynağı ihtiyacına yönelik uzun süredir çalışmalar yapıyor. Bu çalışmalar sonucu Gayrimenkul Geliştirme Akademisi, müşterilerin beklentilerini rekabet avantajına dönüştürmenin yöntemlerini ele alacak Bina ve Toplu Yapı Yöneticiliği Sertifika Programını oluşturdu. İki yıldır yoğun ilgi ile devam eden programın Bahar dönemi 19 Nisan 2016’da Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsünde başlayacak, iki haftasonu, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri, toplam 42 saat uygulamalı dersler şeklinde olacak.

Bina ve Toplu Yapı Yöneticiliği Sertifika Programı profesyonel bina yöneticisi olmak isteyenler ile inşaat şirketleri ve gayrimenkul geliştirme şirketlerinde satış sonrası hizmetlerde çalışanlar ve çalışmak isteyen kişiler tarafından tercih ediyor. Programda, sektör hakkında bilgiler, paydaşlarla ilişki yönetimi, bina ve toplu yapı yönetimi, hukuki ve mali boyutlar, risk değerlendirme ve önlem alma, şikâyetlerin yönetimi ile etkili iletişim konuları ele alınıyor. Sertifika programında akademik temeli olan gayrimenkul sektörünün deneyimli ve uzman yöneticileri eğitmen olarak görev alıyorlar.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181