Projebeyaz Körfez yatırımcısının ilgi odağı oldu!
Sektördeki yeniliklerin öncüsü olarak bilinen Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi, Projebeyaz; Ortadoğu pazarına uzun zaman önce giren Ortadoğu’da güvenilir marka olmanın avantajını fuar süresince yaşadı, Kuveyt de satış ofisi bulunan ve Suudi Arabistan ofisinin hazırlıklarını tamamlayan Proje beyaz Gayrimenkul Danışmanlık, İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da inşaatı devam eden HELİS MORE,Neredeyse tüm sosyal donatılar dikey bir projede gerçekleşen.Türkiye’de lider olmaya aday, 'Trafiksiz Yaşa!' sloganını vurgulayarak, Bursa projeleri de dâhil ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Körfez yatırımcısının ilgi odağı oldu.

Projebeyaz Gayrimenkul danışmalık yönetim kurulu başkanı ‘’Murat Uzun’’ fuarı değerlendirdi ve önemli açıklamalarda bulundu; ‘’Gayrimenkul sektörü artık Arap’lar ile anılmaya başladı. Talep ve ilgi büyük. Bu ilgi Türkiye olarak yetişemeyeceğimiz düzeyde.Fuara oldukça bütçeli müşteriler, zengin Araplar, kaliteli müşteri koridorları hınca hınç doldurdu. Türkiye gayrimenkul sektörü hakkında oldukça bilgililer.

Sektör gayrimenkul fiyatları artıyor ve artmaya devam edecek. Çünkü sektöre olan Arap talebi her gün artmakta.2016 yılının gayrimenkul sektöründe rekor ile kapatmak kimseyi şaşırtmasın. Çünkü 2016 yılında rekor satışlar yaşanacak. Bunda en büyük pay Arap müşterisinden kaynaklı olacak’’.

Fuar süresince satış ve ön rezervasyon yaptıklarını dile getiren ‘’Uzun ‘’,Helis More Kartal projesi 4 satış ( PentHouse satışı) 16 ön rezervasyon ( Kartal Arapmüşterilerinin destinasyon olarak çok bildiği yer olmamamsına rağmen anlatıp, tanıtıyoruz, Kartalı gezdiriyoruz. Lokasyon olarak özellikle ulaşımdaki rahatlığını yaşatarak gösteriyoruz un altını çizdi. )Projebeyaz Standını birçok Ortadoğulu iş adamı, siyasetçi ziyaret ederken Mekke’nin önemli ailelerinden ve önemi iş adamlarından Ortaklık, yatırım, arazi alıp inşaat yapalım teklifi aldık.Yüksek katılımlı ortaklık teklifi, fon şeklinde yatırım yapmayı düşündüğünü ve bunu Ortadoğu’da güvenilir marka olmanın avantajını yaşayan Projebeyaz Gayrimenkul ile yapmak istediklerini dile getirdiler.

Gayrimenkul Danışmalığına 360 derece hizmet veren firma; yani arsadan başlayıp sonrasındaki mülk yönetimine kadar hizmet veren tek firma olan Proje beyaz, Murat Uzun sözlerine şöyle devam etti ‘’Araplar sadece gayrimenkul satınalmak istemiyorlar.Hayat ve yaşam koçluğuda talep ediyorlar.(evi aldıktan sonra Türkiye deki yaşantıları ile ilgili ilk adımları nasıl atılabileceklerini,ev döşemesi,kendi yaşam tarzına göre buzdolabını doldurmak, Pazar alışverişini birlikte öğretiyoruz.)

Araba satın almadan tutunda çocukları için dil kurslarına kadar yardımcı oluyor tam hizmet veriyoruz. Sadece gayrimenkul satın almanın dışında bu tarz hizmetlerede önem veriyorlar ve biz bu hizmetler kendilerine sağlıyoruz. Gördüğümüz en ilginç tarafıda Türk kültürüne adapte olup o şekilde yaşamak istiyorlar. Diğer bir ilginin sebebi ise yakın zamanda AB’nin serbest dolaşım hakkı elde edecek olan Türkiye’nin içerisinde yer almak istiyorlar. Şunu biliyorlar ki hem AB ülkesi hem Arap kültürüne yakın Müslüman olan Türkiye de onların hoşlandığı karma bir yaşam olacak’’dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181