Queen Central Park Cityscape'de göz doldurdu!
Türkiye'nin hemen hemen bütün parametrelere göre Körfez yatırımcıları için gayrimenkul yatırımları açısından ideal koşullar sunmaya devam ettiğini belirten Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "İstanbul'da Cityscape Fuarı'na ev sahipliği yapmamız ile çeşitli ülkelerden çok sayıda gayrimenkul yatırımcısı, İstanbul'a gelerek ülkemizde ki en prestijli projeleri görme şansına sahip oldu. Cityscape'in bu sene Türkiye'de yapılması bizim için büvük bir fırsat, son derece Seba Gacemer memnunuz" dedi.

Körfez bölgesinin yatırımcılarının özellikle İstanbul'u çok yakından takip ettiğini söyleyen Seba Gacemer, 'Çünkü onlar için İstanbul dünyaya açılan pencere. Mütekabiliyet yasası ile İstanbul'da konut sahibi olma şansını elde ettiler. Coğrafi konumuyla da büyük avantaj sağlayan İstanbul, Avrupa'nın en önemli yatırım bölgelerinden biri haline geldi. Bununla birlikte İstanbul'un ardından Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Denizli, Adana ve Antep gibi büyük şehirler de yatırımcılar açısından önemli avantajlar sunuyor" dive konuştu.

Sözcü Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181