Ramazan Kurtoğlu yazıları ile EmlakSayfasi.com.tr'de!

Uzmanlık alanı ekonomi, davranış bililmleri, global operation management (küresel operasyon yönetimi), finansman ve uluslar arası finans ve dinler tarihi olan Dr.Ramazan Kurtoğlu yazıları ile EmlakSayfasi.com.tr ziyaretçilerine para, yatırım ve finansal gelişmeler hakkında önemli bilgiler aktaracak.

Atatürk Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, The University of British Columbia-Vancouver-Kanada, University of California-San Diego, Univerysity of Pensylvania-Philadelphia, University of California-Irvine-ABD'de lisans, lisansüstü, master, İngilizce, akademik İngilizce ve doktora eğitimi gören Dr.Ramazan Kurtoğlu halen İstanbul Aydın Üniversitesi'nde öğretim üyesi olup, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi- Uluslararası Ticaret Bölümü Başkanıdır.


Yirmi altı yıl süreyle Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarında orta ve üst düzey yöneticilik yapan Ramazan Kurtoğlu özellikle yazdığı kitaplar ve katıldığı televizyon programları ile geniş kitlelere ulaşmış ve kısa sürede binlerce kişi tarafından takip edilmiştir.

RAMAZAN KURTOĞLU YAZILARI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!

Dr. Ramazan Kurtoğlu Kitapları : 

- Türkiye Ekonomisi (1838-2010) (Mali Bağımlılık, Büyüme, Krizler ve Siyasi Sonuçları) Zihniyet-Borç-Büyüme-İstihdam-1838-1914 Dönemi ile 1980 sonrası benzerlikler.

- Din ve Küresel Ekonomi-Politik (Sosyalizm-Neoliberalizm ve "Siyasal İslam"da ahir Zaman ve Kurtuluş Küresel Dönüştürme Stratejisinde Hollywood Filmleri-Asimetrik Savaşlar ve Terörizm) 
- Küresel Para Savaşları ve Davranış Ekonomisi NÖROFİNANS 
- Küresel Hegemonya Savaşları (İklim-Su ve Gıda) 
- Küresel Ekonomik Kriz ve Yeni Dünya Düzeni 
- EVANJELİZM (Hollywood ve Kabalanın 13. Havarisi) (Dünya İmparatorluğu ve Türkiye) Yeni Dünya Düzeni- Büyük Ortadoğu Projesinde Sinema-Din-Siyaset-Ekonomi ve Armagedon Savaşı
- Hollywood İşi (Din-Siyaset-Ticaret) 
- Para Oyunu (Psiko-Siber Savaş) İnternet-Bilgi Akışının Değişimi ve Dolar-Altın Üzerinden Küresel Hegemonya Savaşları
- Bayrak Türklerin Ya Ekonomisi
- Türkler ve Mesihuşa (Armagedon Savaşının "Yecüc ve Mecüc"ü Türkler - Amerikan Gücünün Zayıflıkları
- Tanrı İmparatorluğu ve Türkiye
- Küresel Düzenin Şifreleri
- Tapınak Şövalyeleri ve Nöro-Mesih

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181