Realty World'un şampiyonu "Elfi Gayrimenkul" oldu!
Realty World 2016 Türkiye Kupası Ödülleri Swiss Hotel İstanbul'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ve ülke genelinde faaliyet gösteren Realty World ofislerinin katıldığı yarışmada; yıl içerisinde gerçekleştirdiği işlemlerle dereceye giren ofislere plaket ve kupa takdimi yapıldı.

Yapılan değerlendirmeler neticesinde 2016 yılı Türkiye kupası ödüllerinde önemli bir başarı yakalayan Elfi Gayrimenkul, Türkiye 2016 Ciro Kategorisi Ofis Birinciliği ve Marmara Ligi Birinciliğini kazandı.


ELFİ 2015 YILI ÖDÜLLERİNE DE DAMGA VURMUŞTU...

Elfi Gayrimenkul aynı zamanda, "En İyi Lokasyonda Görünürlük Kategori Birinciliği- Özkan Aydemir, En iyi Ofis Yönetici kategorisi-Meltem Pekeroğlu, Türkiye Danışman Üçüncülüğü-Serkan Aydemir, Marmara Bölgesi Ciro Birinciliği-Serkan Aydemir, Marmara Bölgesi Ciro Danışman Birinciliği, Türkiye Ofis Altıncılığı ve En iyi Gelişim Gösteren Ofis üçüncülüğü," ödüllerininde sahibi olmuştu.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181