Red Day'a 140 bin Keller Williams danışmanı katıldı!
Dünyada ilk kez 2009 yılında gerçekleştirilen Red Day, (Topluma Katkı Günü) bu yılda Mayıs ayının ikinci Perşembe günü Dünya genelinde 140 bin Keller Williams danışmanının katılımıyla gerçekleşti. Amerika’daki bu geleneği Türkiye’ye de taşıyan Keller Williams Türkiye ekibi, 10 bölge müdürlüğünde aktif görev alan 500 danışmanının katılımıyla farklı sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdi.

Kadıköy’e ilk akülü şarj istasyonu

Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü danışmanları bu yıl Kalamış Parkı’na üç aracın eş zamanlı kullanabileceği akülü şarj istasyonu kurulumunu gerçekleştirdi. Kadıköy Belediyesi’nin desteğiyle ilk kez gerçekleştirilecek sosyal sorumluluk projesinde akülü sandalyesi kullanan engelli bireyler, sandalyelerini 45 dakika gibi kısa bir sürede şarj edebilmeleri sağlandı. Her zaman engelsiz, eşit ve erişilebilir bir Kadıköy için çalıştıklarına dikkat çeken Kadıköy Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Duygu Adıgüzel; “Projeniz bizi çok heyecanlandırdı ve sayenizde Kadıköy tekerlekli sandalye kullanan vatandaşlarımızın kullanabilmesi için ilk akülü şarj istasyonunu kullanımına açtık. Kadıköy Belediyesi olarak bizde farklı adreslere iki istasyon daha kuracağız. KW Cadde Ailesi’nin tüm bireylerinin yüreğine ve emeğine sağlık” dedi. Kadıköy Belediyesi’nde oluşturdukları erişilebilirlik komisyonuyla Kadıköy’de yaşayan engelliler için çeşitli hizmetler üretmeye çalıştıklarını belirten Kadıköy Belediyesi Engelli Merkezi'nin Yaşam Koçu Levent Tilkat; “Hayata geçirilen bu proje ile burada dayanışmanın çok güzel bir örneği içindeyiz. Keller Williams çalışanlarının katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”.

“Hedefimiz daha büyük projelere imza atmak”

Türkiye’de bu yıl 4. kez düzenlenen RED Day (Topluma Katkı Günü) kapsamında Keller Williams çalışanları olarak bir gün bile olsa topluma yararlı olabilmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadığını belirten Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol; “2013 yılında bu yola ilk çıktığımızda toplamda 15 kişiydik, şimdi ise 500 danışmanımızdan aldığımız güçle projelerimizi hayata geçiriyoruz. Keller Williams çatısı altında hizmet veren herkes bir günlüğüne işlerini bir kenara bırakarak topluma katkı sağlamak için çaba gösteriyor. Danışmanlarımız hizmet verdikleri bölgelerdeki belediyelerle iletişime geçiyor ve bölge halkının ihtiyaçlarına yönelik bir aksiyon planı oluşturuyoruz. Hedefimiz her geçen gün büyüyen ailemizle topluma daha çok dokunabileceğimiz projeler üretmek ve insanlara faydalı olmak.” dedi.

500 danışman el ele verdi topluma katkı sağlayan projeler geliştirdi

KW Angora ekibi Çayyolu Bölgesinde bulunan Mehmet Ulucan Otistik Engelliler İlköğretim Okulu Yemekhanesi’nin yenilenmesine yardımcı olurken, KW Doruk ofisinde görev alan 40 danışman Sare Selahattin Uzel İlkokulu’nun eskiyen duvarlarını el birliğiyle boyadı ve okul bahçesini çiçeklerle renklendirdi. KW Çekmeköy danışmanları Alemdağ İlk ve Ortaokulu engelli sınıfının düzenlenmesine destek oldu. KW Beyoğlu ekibi Barınyurt Huzurevi’nin sakinleriyle bir araya geldi ve onlarla keyifli vakit geçirdi. Keller Williams Platin danışmanları geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Dilek Sabancı Parkı’nda özel çocuklar ile oyunlar oynadı. Bu yıl ilk kez RED Day kapsamında topluma destek olan en yeni bölge müdürlüğü Keller Williams Kristal çalışanları “Beylikdüzü Botanik Şehir” parkında otizmli çocuklarla birlikte çiçekler dikti.

İzmir Karşıyaka’da bulunan Zübeyde Hanım İlkokulu KW Bornova danışmanları aracılığıyla yeni İngilizce sınıfına kavuşurken, KW Bodrum danışmanları Yahşi Özel Eğitim Okulu’nda engelli çocukların yürüyüşüne katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181