Rigips, 39. Yapı Fuarı'nda yenilikçi sistem çözümleriyle yer aldı!
Türk yapı sektörünün dünyada yükselen bir değer olarak öne çıkmasını sağlayan, bölge yapı sektörünün en son ürün ve hizmetlerini sergileme ve takip etme olanağı sunan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, YEM Fuarcılık A.Ş. tarafından 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. “Akılcı Bina Çözümleri Buluşmaları” kapsamında bu yıl “Akılcı Özel Çözümler” konseptiyle fuarda yer alan Rigips, Hall 2’deki 321 numaralı standında otel, hamam ve okul ile ilgili özel duvar ve tavan çözümlerine yer vererek yeni sistem bileşenlerini tanıttı.

Rigips standında uygulamalı olarak tanıtılan yeni nesil levha Habito, yüksek darbe dayanımı ve yüksek taşıma kapasitesiyle dikkatleri üzerinde topladı. Herhangi bir özel alete gerek duyulmadan tornavida ile ahşap vidası vidalanabilen levha, 15 kilograma kadar noktasal yük taşıyabiliyor.

Metal profil konusunda çığır açacak olan Rigiprofil Ultra da Rigips standında ziyaretçilerin ilgisini çeken diğer bir sistem bileşeniydi… Patentli ve özel paternli Z140 galvaniz kaplamalı Rigiprofil Ultra; yüksek mukavemete sahip ve kolay montaj imkânı sağlıyor. Rigips standında sergilenen diğer sistem bileşenleri Aquabead; köşe koruma profili su ile aktive olan yapısı ile katılımcıların ilgisini toplarken; Easy Flex köşe koruma profili rulo halinde bulunan, iç ve dış köşelerde kullanılabilen, kemerli yüzeylerde kolay kullanım imkânı veren, doksan dereceden dar ve daha geniş açılarda da kolayca uygulanabilen yapısı ile ilgi gördü.

Akustik Monoblok Asma Tavan Sistemi; Akustik Modüler Asma Tavan Sistemi; Neme ve Suya Dayanıklı Monoblok Asma Tavan Sistemi; Ses Yalıtımlı ve Yangına Dayanıklı Monoblok Asma Tavan Sistemi; Activ' Air Özellikli Ses Yalıtımlı Yangına ve Darbeye Dayanıklı Bölme Duvar Sistemi; Ses Yalıtımlı Yangına ve Darbeye Dayanıklı Kolay Vidalanabilen Bölme Duvar Sistemi; Neme ve Suya Dayanıklı Bölme Duvar Sistemi; Ses Yalıtımlı ve Yangına Dayanıklı Bölme Duvar Sistemi ve Yangına Dayanıklı Bölme Duvar Sistemi özel çözümler arayan mimarlar tarafından oldukça ilgi gören Rigips standında sergilenen diğer sistemler arasında yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181