Şehrin Yıldızları 2017'nin sunucusu Oylum Talu olacak...
EmlakSayfasi.com.tr tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan Şehrin Yıldızları Gayrimenkul Ödülleri 23 Mayıs Salı akşamı GrandSwiss Belhotel Çelikpalas'ta gerçekleşecek gala gecesi ile sahiplerini bulacak. Sunuculuğunu Oylum Talu'nun yapacağı görkemli gecede gayrimenkul sektörünün en önemli isimleri bir araya gelecek.

İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören Şehrin Yıldızları Gayrimenkul Ödülleri bu yıl da oldukça iddialı projelerin yarışacağı bir platform olma özelliği taşıyor. Her aşamasında profesyonel yönetim anlayışını benimseyen Şehrin Yıldızları 2017'de sektörün önde gelen markalarını yaptığı başvurular, kendi alanında başarısını kanıtlamış birbirinden değerli jüri üyeleri tarafından değerlendirmeye tabi tutulacak.

Detaylı bilgi ve başvuru için; www.sehrinyildizlari.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181