Senetle ev almak mümkün mü ? İşte yanıtı…

Ev sahibi olmak hemen hemen herkesin ortak hayalleri arasında yer alır ve bir çoğu kişide kredi kullanmadan senetle ev alma planları yapmaktadır. Peki senetle ev satışı var mıdır ? Senetle ev satan inşaat firmaları hangileri ?
İşte senetle ev alma planı yapanlar için altın kurallar;

  1. Senetle ev alma fikri her zaman cazip gelmiştir. Ancak vade farkı uygulamasında durumunda dairenizin fiyatı oldukça artabilir ve değerinin üzerinde bir bedel ödemek zorunda kalabilirsiniz.
  2. Senetle ev satışı yapan inşaat firmaları İstanbul, Bursa, İzmir ve Ankara olmak üzere bir çok kentimizde mevcuttur. Bu noktada dikkat edilmesi gereken ise senetle ev satışı yapan inşaat firmaları ve aracılarının güvenilir olup olmadığıdır. Aksi halde imzalı senedinizin elden ele dolaştığını görebilir ve ciddi mağduriyetler yaşayabilirsiniz. Kurumsal ve güvenilir firmalardan senetle ev almaya özen gösterin.
  3. Senetle ev satmak genelde inşaat firmaları için cazip bir seçenek değildir. Bu yüzden fiyatları da yüksek tutabilmektedir. Bu yüzden peşinatınızı mümkün olduğunca yüksek tutun ve borçlandığınız rakamı minimum seviyelere çekmeye çalışın.
  4. Senetle ev almaya karar verdiyseniz mümkün olduğunca bitmiş projeleri tercih edin. Özellikle kirada yaşıyorsanız hem kira hem de senet ödemek sizi oldukça zorlayabilir.
  5. Senetle ev sahibi olmak için iyi bir araştırma yapın ve bütçenize uygun daireleri seçmeye özen gösterin.
Senetle ev alma hakkındaki altın kuralları yukarıdaki gibidir.  Peki senetle ev satışı yapan firmalar hangileri ? İşte liste ! Devamı için tıklayınız…
 
Senetle ev satan inşaat firmaları İstanbul listesi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181