Shell ve inşaat sektörü bir araya geldi!
Shell & Turcas, Ankara’da, inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin yöneticileri ile birlikte “Shell Ekonomi Buluşması”nı gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantıya Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem de katıldı. İnşaat ve petrol arama alanında faaliyet gösteren önde gelen firmalarının katılımıyla gerçekleşen etkinlikte; Shell’in üst düzey yöneticileri, madeni yağ ve toptan yakıt satış pazarlama ekipleri inşaat sektörünün önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri ile bir araya gelerek sektörün gelişimine katkıda bulunacak konular hakkında görüş alışverişi yaptılar.

Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem ve Shell Türkiye Ticari Yakıtlar Müdürü Evren Diker Arın’ın açılış konuşmasıyla başlayan Shell Ekonomi Buluşması’nda, ünlü sunucu ve ekonomist Cem Seymen de Türkiye’nin sürdürülebilir büyümesine ve ekonomisine dair görüşlerini aktardı.

Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem; “Shell Türkiye olarak ülkemiz ekonomisinin lokomotiflerinden biri olan inşaat sektörünün önde gelen kurumları ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve gelecekte gerçekleştirebileceğimiz projeler bizi heyecanlandırıyor. Bu alanda gerçekleştirdiğimiz her proje, bir sonraki çalışmaya dair motivasyonumuzu artırarak, yeni projelere ilham veriyor. Her zaman ürünlerimiz ve hizmetlerimiz ile ilgili sektör paydaşlarımızın bizlere ilettiği geri dönüşleri çok önemsiyor, onlardan gelen yeni fikirlerle besleniyoruz. Düzenlediğimiz benzer toplantılarda sektörlerin önde gelen şirketlerinin katılımcıları ile beraber ilgili sektörün gelişimine ve verimliliğini arttırmaya yönelik görüş alışverişinde bulunuyoruz. İlerleyen günlerde bu kapsamda düzenleyeceğimiz yeni toplantılarla paydaşlarımızla tekrar bir araya geleceğiz.” diye konuştu.

Shell & Turcas’ın inşaat sektörünün verimliliğini arttırmaya yönelik toptan akaryakıt ve madeni yağ ürünleri ve değer katan hizmetleri bulunuyor. Güçlü ve tecrübeli bayi yapısı, emniyetli tedarik zinciri operasyonları ile Shell & Turcas, inşaat sektöründe faaliyet gösteren büyük ve orta ölçekli kurumların iş ortağı olmak için çalışmalarına devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181