Sign of the City Awards’da parlayan yıldız  Soyak oldu!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün en iyiye teşvik edilmesi; kaliteli, çevreci ve sürdürülebilir vizyona sahip projelerin yaratılmasına katkı sağlamak amacıyla Hürriyet tarafından düzenlenen ve Karma Holding proje ortaklığında gerçekleşen “Sign of the City Awards”da 101 proje yarıştı. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen yarışmanın ödülleri 4 Kasım’da Hilton İstanbul Bomonti’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gayrimenkul projelerinin 21 kategoride yarıştığı Sign of the City Awards’a 101 farklı proje ile 140’ın üzerinde başvuru yapıldı. Bu yıl geçen yıldan farklı olarak ‘En İyi AVM’ yerel merkezli ve bölgesel merkezli olarak, ‘En iyi Mimari Tasarım’ ise kamu ve özel olarak 2 dala ayrıldı. Ayrıca ‘En iyi Sosyal Sorumluluk Projesi’ ve ‘Genç Mimar Teşvik’ kategorileri de bu yıl ilk kez yarıştı.

7 kategoride başvuruda bulunan Soyak, toplam 3 aşamalı değerlendirme sisteminden geçerek 4 ödülünün sahibi oldu. “En İyi Konut Projesi” kategorisinde Soyak Park Aparts ödüle layık görülürken, “En Yeşil Bina Projesi” kategorisinde Soyak Siesta Oxygen ve “En İyi Pazarlama Kampanyası” kategorisinde ise Soyak Elite Club projesi ödül kazandı. Ayrıca Soyak’ın sosyal sorumluluk projesi olan Soyak Akıllı Yıldızlar “En İyi Sorumluluk Projesi” kategorisinde ödüle layık görüldü.
Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel; “Sign of the City Awards, gerek jürisi gerek oylama sistemi gerekse kategorileriyle sektörün en prestijli yarışması olarak görülüyor. Sektörümüzün gelişmesi ve markalaşmaya teşvik edilmesi için bu tarz ödüllerin çeşitlendirilmesi önem taşımaktadır. Uluslararası platformda da itibar gören Sign of the City Awards’un geleneksel hale gelerek her yıl tekrarlanmasını temenni ediyorum.” dedi.

Yarışma kapsamında kaliteli, çevreci ve sürdürülebilir bir vizyona sahip olan inşaat ve gayrimenkul markalarının projeleri, toplam 3 aşamalı değerlendirme sisteminden geçerek belirlendi. Yarışmanın stratejik partneri EY Türkiye, ilk aşamada teknik değerlendirmeyle başvuruların tam ve eksiksiz olması ve kriterlere uygunluğunu inceledi. 21 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında ikinci aşamada jüri üyeleri, teknik elemeyi geçen projeler arasından online olarak yapacağı ön elemeyle her kategori için 5 finalist belirledi. Final aşamasında ise Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Kentsel Tasarım Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Güzin Konuk başkanlığındaki uzman ve sektörün önde gelen isimlerinden oluşan jüri, ödüllerin sahiplerini belirledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181