Sign of the City Awards’dan UNIQ İstanbul'a ödül!

Turkmall tarafından Maslak’ta hayata geçirilen UNIQ İstanbul, sektörün heyecanla beklenen yarışması “Sign of the City Awards 2015”de ‘En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ ödülünün sahibi oldu. 4 Kasım gecesi düzenlenen ödül töreninde, ödülü Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu aldı. UNIQ İstanbul, geçtiğimiz sene de aynı yarışmada ‘Devam Eden Projeler’ kategorisinde ‘En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ ödülünün sahibi olmuştu.

62 dönüm arazi üzerinde, 150 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip, ekolojik bir yaklaşımla projelendirilen yaşam merkezi; kültür, sanat, eğlence ve iş hayatını bir araya getiriyor.

UNIQ İstanbul’da neler var?

UNIQ Hall
1200 seyirci kapasiteli, 9200 metrekarelik çok amaçlı salon UNIQ Hall, değişken özellikli zenginleştirilmiş akustik altyapısı, geniş sahnesi ve dünya standartlarındaki teknik alt yapısı ile klasik müzik, caz, rock ve dünya müziğinin en seçkin örneklerinin sunulacağı; müzikal, tiyatro, bale ve çağdaş dans gösterilerinin sahneleneceği; ulusal ve uluslararası kongre-konferansların düzenleneceği; film galaları ve festivallere ev sahipliğinin yapılacağı bir konser, kongre ve performans merkezi olacak.

UNIQ Açık Hava Sahnesi
İstanbul yeni açık hava sahnesine kavuştu! UNIQ Açık Hava Sahnesi, geçtiğimiz yaz İstanbulluları müzikle buluşturdu. Temmuz ayında start alan konserler serisiyle özlenen açık hava keyfini yaşatan, aynı zamanda sinema ve tiyatro gösterimlerine de ev sahipliği yapan Açık Hava Sahnesi’nde sanat ve sanatseverler doğayla buluştu.

Xtrem Aventures
Dünyaca ünlü macera parkları ve yüksek ip parkurlarıyla Xtrem Aventures; dünyanın dört bir köşesindeki 15 ülkenin arasına Türkiye’yi de katıyor ve UNIQ İstanbul’da karşımıza çıkıyor. Her yaşa uygun eğlence sunan Xtrem Aventures İstanbul’da; 4-8 yaş gurubuna özel koruyucu ağla çevrilmiş 20 oyun parkuru, 8 yaş üstü ve yetişkinler için adrenalini yüksek tutacak ip parkurları ve halat kaydıraklar bulunuyor. 8000 metrekarelik orman alanda “yerden göğe kadar eğlence” konsepti, adrenalin tutkunlarını haftanın yedi günü UNIQ İstanbul’a davet ediyor.

Volkswagen Arena

Avrupa’nın en iyi akustiğine sahip konser salonlarından biri olan Volkswagen Arena, 5.800 kişilik kapasitesiyle dünya starlarına ev sahipliği yapıyor. Canlı konser ve gösterilerin yanı sıra; kurumsal etkinliklerden ödül törenlerine, moda şovlarından TV programlarına kadar geniş bir etkinlik yelpazesiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

UNIQ Müze

Ne sadece alternatif bir mekan ne de geleneksel bir müze, UniQ Müze dünya çapında sergilerin ve olağanüstü projelerin gerçekleşeceği bir yer. Nihayet, İstanbul büyük çapta dünyaca ünlü sergilere ev sahipliği yapabilecek. UniQ Müze, kültür ve sanat için bir yer olmaktan çok daha fazlası… Daha önce görülmemiş sergilerin ve eğlendirici projelerin gerçekleşebileceği bir alan. Ziyaretçilere yeni bilinmeyen dünyaları keşfetme imkanı yaratmak ve farklı fikirlerle tanıştırmak üzerine kuruldu. Uzun süreli, epik sergilerle dünya kültürleri arasında yolculuğa çıkma imkanı sunuyor.

UNIQ Fuaye
Tickerdaze, Cakes & Bakes, Tadında Anadolu, Kapta, Wine & More, Rossopomodoro, Planet Döner, Chill Box, Burger Lab, NY Fries, Waffle Park, Sushico, Caffe Vergnano, Plus Kitchen, Tamirane, Karafırın, Kantin ve Mezedaki’in de içinde yer aldığı 15.000 m²’lik yeme-içme mekanı ve Zuhal Müzik’in de bulunduğu mağazalardan oluşan UNIQ Fuaye, yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Özel markalar, damağa hitap eden farklı lezzetlerle açık & kapalı alanlarda UNIQ İstanbul’da misafirlerini bekliyor.

Turkmall Sanat
“Binada Sanat - Kunst am Bau” anlayışının Türkiye’de yaygınlaşmasına destek olan Turkmall, bu yaklaşımını Maslak’ta hayata geçirdiği İstanbul’un yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul’da yer alan genel merkezi Turkmall Ağaçlı Ofis’te açtığı ‘Turkmall Sanat’ ile devam ettiriyor. 2014 yılında, Biber Mimarlık danışmanlığında açılan Turkmall Sanat, önümüzdeki yıl da pek çok sergiyi ve sanatçıyı ağırlayacak.

UNIQ Gallery
Uniq Gallery, sanatı UNIQ İstanbul’a taşıyor. Sergiler, atölyeler, sanatçı ve tasarımcı konuşmalarına ev sahipliği yapan UNIQ Gallery, yoğun ve etkileşimli programıyla sanatın tüm alanları için bir mekan olmayı amaçlıyor. Sosyal Sorumluluk projelerine destek vermeyi amaç edinen galeri, üniversitelerle de ortak projeler geliştiriyor. Yerel tasarımları, uluslararası çağdaşlarıyla birlikte, ulaşılabilir fiyatlarla herkesin beğenisine sunmayı hedefleyen Sade Dükkan da, UNIQ İstanbul’da mutlaka ziyaret edilmesi gereken alanlardan oluyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181