Sinpaş GYO Dubai Cityscape 2016'da şov yapacak!
Sinpaş GYO, Suudi Arabistan'daki konut piyasasıyla ilgisini de buradaki temaslanyla gösterecek... Sinpaş GYO, bu yıl 6-8 Eylül'de arasında gerçekleşecek Dubai Cityscape 2016"ya, İstanbul, Ankara ve Bursa'da imza attığı projeleriyle katılıyor. Körfez ülkelerinden ziyaretçilerin beğenisine sunulacak Şişli Bomonti'deki Queen Central Park projesi fuarın ilgi odağı olacak. Sinpaş GYO projelerinin tanıtılacağı stant, Cityscape Hall:2 Boot;2 B10 alanında yer alacak.

"Körfezin Londra'sı İstanbul"
Özellikle sön 10 yıllık dönemde Körfez ülkeleriyle kültürel yakınlaşmanın, Türkiyenin yabancı yatırımcılar açısından cazibesini artırdığını vurgulayan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer şöyle konuştu: "İstanbul artık Körfez ülkelerinin yakıtı Londra'sı oldu diyebiliriz. Sadece İstanbul merkezli projeler değil. Bursa'da geliştirdiğimiz projemiz de yabancılardan büyük ilgi görüyor. Körfez ülkeleri, Bursa'nın hem tarihi gücünden, hem de İstanbul'a yakınlığından etkileniyorlar. Türkiye'de İstanbul basla olmak üzere.büyük şehirlerin pek çoğunda, metropol yaşantısının zenginliğini Londra; Paris gibi şehirlerle yarışabilecek şekilde sunabilir durumdayız. Projelerimizi geliştirirken yaşam tarzını iyileştirmek kadar, konutun önemli bir yatırım enstrümanı olduğu gerçeğini de göz ardı etmiyoruz."

Suudi Arabistan konut piyasasıyla da ilgilendiklerini belirten Gacemer, "Suudi Arabistan gayrimenkul geliştirme konusunda Türkiye ile iyi ilişkiler geliştirmek istiyor. Önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon 500 bin konutu piyasaya sürmeyi hedefliyor. Bu hedefi de Sinpaş GYO gibi gayrimenkul geliştirme konusunda büyük başarı kazanan uzman Türk firmalarıyla sağlamak istiyor" diye konuştu.

Yurt Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181