Sur Yapı Cityscape'de yatırımcıların gözdesi olmaya hazırlanıyor!
Sur Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Sur Yapı, başarılı çalışmalarını Cityscape Turkey fuarında yerli ve yabancı yatırımcıların beğenisine sunacak. Türkiye’de yatırımcılar tarafından güvenilir marka olarak görülen ve Superbrands ödülü sahibi olan Sur Yapı, üç gün boyunca fuarda tüm projelerine ait bilgileri aktaracak. Özellikle de Mirage Rezidans, Exen İstanbul ile Marka Rezidans ve AVM projelerinin maketlerine standında yer vererek projelerin daha yakından tanınmasını sağlayacak.

Sur Yapı, Ctyscape fuarına özel kampanyası ile projelerinde tüm katılımcılara %10 indirim, tamamı peşin ödemelerde ise ek olarak %10 indirim daha uygulayacak.

Mirage, Exen İstanbul ve Marka Rezidans maketleri fuarda olacak
Prestijli Mirage Rezidans, Atatürk Havaalanına yakınlığıyla dikkat çekiyor. Güneşli bölgesinde bulunan Mirage, benzersiz lokasyonu, sosyal donatıları, rezidans hizmetleri ve alışveriş çarşısı ile ihtiyaçlara cevap verebilen Mirage Rezidans, lüks yaşamın kapılarını aralıyor.

Exen İstanbul ise sınırlı sayıdaki penthouse dairesi, üç köprüye ve İstanbul’a hakim 360° açı ile panoramik İstanbul manzarası, yemyeşil korusu ve merkezi lokasyonu ile rezidans yaşamının tüm ayrıcalıklarını sunuyor.

Marka rezidans, home Office & AVM, Bursa’nın gözde ilçesi Nilüfer Bölgesi’nin en değerli lokasyonunda 650 milyon dolar yatırım değeriyle yükselmeye devam ediyor. Görkemli Uludağ manzarasıyla Marka Rezidans ve AVM, yeni açılan şehir parkına komşu konumda yer alıyor. Bursa’da henüz mağazası bulunmayan uluslararası lüks markalar ise Bursa’da ilk defa Sur Yapı Marka AVM’de yerini alacak.

Sur Yapı, Brezilya’dan Çine 4 kıtadan 19 ülkeye satış yapıyor
Suudi arabistan, Kuveyt, Mısır, İran, Katar, Umman ve Azerbaycan gibi ülkelerin aralarında bulunduğu 4 kıtadan 19 ülkeye satış gerçekleştiren Sur Yapı, Cityscape Turkey fuarında portföyünü genişletmeyi amaçlıyor. Yabancı yatırımcıya satışların 2016 yılında daha da artacağını belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas “Türkiye güvenli bir liman… Üç tarafı denizle çevrili ve benzersiz doğası bulunan ülkemize dünyanın dört bir yanından gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Ayrıca İran’dan bu yıl ülkemize gayrimenkul yatırımlarının artacağı kanaatindeyim. Yapımı devam eden üçüncü köprü, yeni havaalanı, Körfez Geçiş Köprüsü ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların birçoğu 2016'da tamamlanacak. Bu durumun da yabancı yatırımcının ilgisini artıracağını düşünüyorum. Yabancıya satışın döviz kazandırıcı hizmetler alanına alınması, tapu harcında ve damga vergisinde kolaylık sağlanmasıyla yatırımların daha da artacağına inanıyorum. Birçok medeniyete ev sahipliği yapan ülkemize yatırımların artmasını ümit ediyorum” dedi.

2012 yılından sonra yürürlüğe giren mütekabiliyet yasasının ardından yabancıya satışın daha da arttığını vurgulayan Altan Elmas “Yasanın ardından Sur Yapı olarak yabancıya konut satışımız her yıl ortalama yüzde 65 arttı. Yine yasanın ardından yabancıya satışlarda her yıl yüzde 60 ciro artışımız oldu. En fazla satış gerçekleştirdiğimiz ülkeler arasında Azerbaycan, Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt ve İran bulunuyor. Yabancı yatırımcılar yoğunlukla şuanda satışa devam ettiğimiz Bursa Marka Rezidans, Güneşli Mirage projelerimizden 2+1 ve 3+1 daireleri tercih ediyor” dedi.

Sur Yapı bu yıl 6 projeyi hayata geçirecek
2016 yılının Sur Yapı için yatırım yılı, lansman yılı dolayısıyla da büyüme yılı olacağını belirten Altan Elmas “Nisan 2016’ya kadar toplamda 2.2 milyar liralık projede 1844 konut ve ofis projesinin hem satış, lansmanına hem de inşa sürecine başlamayı planlıyoruz. İkisi Sancaktepe’de olmak üzere Topkapı, Koşuyolu, Ümraniye ve Sultanbeyli’de 6 yeni projeye başlayacağız. Sur Yapı prestiji, kalitesi ve güvencesiyle yüzde 100 kazanç sağlayan yatırımcılar yeni projelerle kazanmaya devam edecek” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181