Tahincioğlu Cityscape Global 2016'ya 3 proje ile katılıyor!
Gayrimenkul sektörünün başarılı oyuncularından Tahincioğlu, Dubai’de gerçekleşen Cityscape Global 2016 Fuarı’nda 3 farklı projesiyle yerini adı. İstanbul’un önemli lokasyonlarında yer alan projelerini dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan Cityscape’te görücüye çıkaran Tahincioğlu, fuar süresince yatırımcılara projelerini tanıttı ve önemli iş bağlantıları kurma fırsatı yakaladı.

Cityscape Global Fuarı’nın Türkiye’nin emlak projeleri aracılığıyla dünyaya tanıtımı açısından önemli bir fuar olduğunu belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Ülke olarak 15 Temmuz gecesi büyük bir sınav verdik. Milli irademizin gücü ile bizi karanlığa çekmek isteyenleri başarısızlığa uğrattık. Bu durum ülkemizin birlik ve beraberliğinin tehdit edildiği zaman milli iradenin nasıl ortaya çıktığını gözler önüne serdi. Siyasetten iş dünyasına kadar pek çok kurum ve kişi birlik inancıyla tek çatı altında toplandı, tek yürek oldu. Biz bu sınavı başarıyla geçtik. Bundan sonra herkes gereken sorumluluğu alarak bu ülkenin aydınlık geleceği için çalışmaya ve üretmeye devam edecek. Bugün bu fuarda yerimizi alarak bu gücümüzü de ortaya koyuyoruz” dedi.

Gayrimenkul sektörünün Türkiye’de hızla gelişen ve büyüyen bir sektör olduğunun altını çizen Özcan Tahincioğlu “Bugüne kadar geliştirdiğimiz projelerle sektöre ve Türk ekonomisine değer kattık. Yepyeni projelerimizle bu değeri büyütmek için çalışıyoruz.Yurtdışında pek çok organizasyonu takip ediyor, sahada olduğumuzu gösteriyoruz. Özellikle böyle bir dönemde sektör temsilcilerinin, bu gibi uluslararası fuarlara veya organizasyonlara katılması büyük önem taşıyor. Türkiye’nin gücünü, yatırım potansiyelini ve vizyonunu göstermek adına bu fırsatlar değerlendirilmeli” dedi.

“Cityscape Global Fuarı’na birbirinden nitelikli 3 farklı projemizle katılıyoruz”
Cityscape Global 2016 Fuarı’na 3 proje ile katıldıklarını belirten Özcan Tahincioğlu, “Sektörü yakından takip etmek ve iş bağlantıları kurmak açısından Cityscape Global 2016 Fuarı bizim için önemli bir organizasyon. Fuara ayrıcalıklı üç projemizle katıldık. Nidakule Ataşehir Batı projemizi, Nidakule Finans Merkezi projemizi ve kısa bir süre sonra Türkiye’de lansmanını gerçekleştireceğimiz Nidapark Kayaşehir projelerimizi Cityscape’te görücüye çıkarttık. Her bir projemiz kendi içinde nitelikli ve ayrıcalıklı projeler. Nidakule Ataşehir Batı projemiz, finans merkezine yakın konumuyla, 30 bin m2 kiralanabilir alanı olan A+ bir ofis projesi. LEED Gold Sertifikası'na aday bir proje olan Nidakule Ataşehir Batı, her katta bulunan terası, açılır pencereleri ve yüksek tavanlı yapısıyla ferah çalışma alanları sunarken, her ihtiyaca uygun toplantı odalarına ve geniş otoparka sahip. Bir diğer projemiz ise İstanbul Finans Merkezi’nin içinde yer alan 45 bin m2 kiralanabilir alanı olan Nidakule Finans Merkezi projesi. Bu projenin en güçlü taraflarından biri; iş dünyasının önemli bir merkezi olacak olması. Finans sektörünün düzenleyici kuruluşlarının, tüm devlet bankalarının ve bazı özel sektör bankalarının merkezleri 2018 itibarıyla İstanbul Finans Merkezi’ne taşıyacak olmaları göz önünde bulundurulduğunda bizim için değeri tartışılmaz bir proje. Son projemiz ise yakın zamanda İstanbul’da lansmanını gerçekleştireceğimiz Nidapark Kayaşehir projemiz. İstanbul’un yükselen bölgelerinden biri olan Başakşehir’de yeni bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Nidapark Kayaşehir; konut, cadde dükkânları, ofis ve alışveriş merkeziyle ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açacak” dedi.

Özcan Tahincioğlu; “2017 için heyecanlıyız”
2017 yılı için heyecanlı olduklarını belirten Özcan Tahincioğlu, “Önümüzdeki dönemde İstinye, Bomonti, Küçükyalı ve Çengelköy projelerimize öncelik vermeyi hedefliyoruz. Ayrıca yeni ihalelere girmeye ve değer katacak projelerde var olmaya devam ediyoruz. Ülkemizin içinden geçtiği süreçte her sektör üzerine düşen görevi yapacak biz de ekonomimin lokomotifi bir sektörün önemli oyuncusu olarak yatırımlarımıza hız kesmeden sürdüreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181