Tahincioğlu MIPIM'e Nidakule ile katıldı!
MIPIM'in Türkiye'nin emlak projeleri aracılığıyla dünyaya tanıtımı açısından önemli bir fuar olduğunu belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Türkiye, bu yıl fuarda üst düzeyde temsil ediliyor. Fuarı gezdiğinizde Türk firmalarının gücünü görüyorsunuz" dedi.

Tahincioğlu'nun fuara 3 proje ile katıldığını ve güzel gelişmelere imza attıklarını belirten Özcan Tahincioğlu, "Birbirinden ayrıcalıklı üç önemli projemiz ile bu yıl MIPIM'e geldik. Levent'te yer alan ve 2016'nm dördüncü çeyreğinde tamamlanmasını hedeflediğimiz Nidakule Levent ofis projemiz, 2017'nin birinci çeyreğinde teslimlerine başlayacağımız Nidakule Ataşehir Batı projemiz ve yine bizim için çok değerli olan Nidakule Finans Merkezi projemizi burada görücüye çıkarttık. Bu projeler benzeri olmayan, nitelikli ve ayrıcalıklı projeler" diye konuştu. Projeler hakkında bilgi veren Tahincioğlu, şunları söyledi: "Nidakule Levent, prestijli, A + sınıfı bir ofis projesi. Çevre ve kullanıcı dostu özellikleri sayesinde LEED Gold sertifikası adayı oldu. Metro ve AVM'lere yakın konumlanmış proje, 26 ofis katının yanı sıra, akıllı bina özelliğine sahip. Bir diğer projemiz olan Nidakule Ataşehir Batı, Ataşehir'deki finans merkezine yakın konumuyla dikkat çekiyor. Son projemiz ise İstanbul Finans Merkezi'nin içinde yer alan Nidakule Finans Merkezi projesi. Düzenleyici kuruluşlarının, devlet bankalarının ve bazı özel sektör bankalarının merkezlerini bu yıl İstanbul Finans Merkezi'ne taşıyacakları düşünüldüğünde Tahincioğlu için değerini artıracak bir proje."

Ortaklık teklifi çok
Özcan Tahincioğlu, MIPIM kapsamında 15 randevularının olduğunu belirterek, "Körfez'den Avrupa'ya değişen yatırımcı ve fonlarla görüşmelerimiz olacak. Ülkemizde terör yaşanıyor, hepimizin kalbi Ankara'da atıyor. Vazifemiz gereği buradayız, yatırımcılar da soruyor. Yaşanan olayların Türkiye'ye yatırımcı ilgisini azaltacağını düşünmüyorum ama fiyatlamada etkisi olur" dedi. Yurt dışına açılmak için çalışmaları olduğunu anlatan Tahincioğlu, "Proje bazında ortaklık talepleri alıyoruz. Uzun vadeli ortaklık yapabileceğimiz şirketlerle görüşüyoruz" diye konuştu. 

6 milyarlık 3 proje geliyor
2016 hedeflerinden de söz eden Özcan Tahincioğlu, yol haritalarında Kayaşehir, istinye ve Bomonti projelerinin bulunduğunu ifade etti. Tahincioğlu, satış değeri 6 milyar lira olan 3 projeyi satışa çıkaracaklarını ve önümüzdeki 3 yılda 10 milyar TL-Tıl^K 5 projeye imza atacaklarını belirtti.

Vatan Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181