Tarlabaşı360 Dubai'de görücüye çıktı!
Proje standını ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Taksim360'ın Türkiye'nin en önemli kentsel dönüşüm projesi olduğunu belirterek "Her şeyi içinde barındıran zor bir proje, Beyoğlu'nu değiştireceği gibi bütün dünyaya ilham olacak" dedi.

Çalık Holding'in gayrimenkul şirketi GAP İnşaat tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Taksim360 projesi Dubai'de sergilendi. Çalık Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Gonca Özgül, projenin ilk bölümü olan ofislerin Tarlabaşı360 ismiyle satıldığını belirterek, "93 adet ofisin teslimi Nisan 2017'de yapılacak" dedi. 500 adet rezidansın yer aldığı kısmın ise Taksim360 ismiyle Dubai'de ilk kez satışa çıktığını kaydeden Gonca Özgül, rezidansların metrekare fiyaünın 7 bin ile 9 bin dolar arasında değiştiğini belirtti. Taksim 360'ın lansmanı ekim ayında yapılacak. Fuarda büyük ilgi gören Taksim360 projesine fuarın ilk gününde 120 ayn uluslararası yatırımcıdan talep geldiği belirtildi.

Türkiye Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181