Tarlabaşı360, Katar Cityscape’de yatırımcılarla buluşacak!
İstanbul’un merkezinde; İstiklal Caddesi ile paralel lokasyonda yer alan Tarlabaşı360, mevcut gayrimenkul projelerinden birçok yönü ile farklılık gösteriyor. Özellikle lokasyonu ile ön plana çıkan Tarlabaşı360, sadece rezidans ve ofis üretiminin çok ötesinde, kaybolmak üzere olan tarihi bir değeri yeniden İstanbul’a kazandırılıyor. Tarlabaşı360’ın sokakları eski İstanbul’un tarihi mimarisine uygun şekilde inşa edilerek sokaklar sanat galerileri, restoran ve kafelerle donatılıyor. Körfez yatırımcısının ilgi noktası olan Taksim bölgesinde yer alan, buram buram tarih ve sanat kokan Tarlabaşı360’ın sokakları fuarda Katarlı yatırımcılarla buluşuyor.

Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin fuarla ilgili olarak şöyle konuştu: “Tarlabaşı360 çok büyük emek ve efor sarf ederek, oya gibi işlenerek İstanbul’un tam kalbinde hayat buluyor. Burası bir benzeri daha olmayan, ülkemizin kamu ve özel sektör işbirliğindeki ilk ve en büyük kentsel yenileme projesi. Biz bu bölgede alışılageldiği gibi rezidans ve ofis inşaa etmiyoruz. Burada yok olmak üzere olan bir tarihi yeniden hayata döndürmeye, var olan bir hazineyi tekrar olabilecek en modern hali ile ülkemize kazandırmaya çalışıyoruz.”

“Körfez Yatırımcısının Yakın Takibindeyiz”
Körfez yatırımcısının ilk günden beri Tarlabaşı360’ı odağına aldığını vurgulayan Yetgin, “İstanbul yabancı yatırımcı açısından her dönem cazibesini koruyor. Taksim adeta bir çekim merkezi konumunda. Tarlabaşı360, İstiklal Caddesi’nin yanıbaşındaki konumu ile yabancılar için akla gelen ilk adres. Biz sadece rezidans, ofis yapmıyoruz, tarihi sokaklarımız, caddelerimizle gerçek manada bir yaşam konsepti vadediyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181