TOKİ staj başvuru koşulları!
TOKİ stajyer öğrenci alımı kapsamında,staj başvurusunda bulunan öğrencilerin, stajının zorunluluk durumu ve üniversitede öğrenim görmekte olduğu bölümün, idarenin görev alanına uygunluk durumu staja kabulü açısından öncelik taşıyor.

-Her yıl 31 Mayıs tarihine kadar kabul edilen başvurular, değerlendirme ve kabulleri takiben Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında gerçekleştiriliyor.

-Öğrenciler stajlarını, Uygulama Dairesi Başkanlıkları ve Toplu Konut Projeleri ve Araştırma Dairesi Başkanlığı’nca belirlenen şantiyelerde ve ilgili diğer teknik daire başkanlıkları bünyesinde yapıyor.

-Staja başvuru için; Staj Başvuru Formu, Öğrenci Belgesi ve öğrencinin staj süresi döneminde okulu tarafından sigorta kapsamına alındığına dair Sigorta Giriş Bildirgesi gerekiyor.

-2015 yılı içerisinde İstanbul Hizmet Birimi’nde 19 stajyer öğrenci, Ankara Merkez binada ise 41 stajyer öğrenci zorunlu stajlarını yapmışlardır.

TOKİ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aynur 8 yıl önce

ben ıstanbul anadolu yakasi pendikte oturuyom yigenim dekorosyon iç mimarlık okuyor staj gormesi gerekiyor yardımcı olursanız seviniriz saygilarimizla

Avatar
Nur kaba 7 yıl önce

Ben ktü inşaat okuyorum bu sene staj yapmam gerekiyormuş yardımcı olursanız sevinirim

Avatar
Taha hakikat 5 yıl önce

Dakarasyon iç mekan mimarlık okuyorum anadolu yakasında oturuyorum staj yapmak istiyorum liseson sınıfım yardımcı olurmusunuz

Avatar
Taha hakikat 5 yıl önce

Dakarasyon iç mekan mimarlık okuyorum anadolu yakasında oturuyorum staj yapmak istiyorum liseson sınıfım yardımcı olurmusunuz

Avatar
Taha hakikat 5 yıl önce

Dakarasyon iç mekan mimarlık okuyorum anadolu yakasında oturuyorum staj yapmak istiyorum liseson sınıfı yardımcı olurmusunuz

banner182

banner181