Türk firmaları projelerini 11 Eylül'de Dubai'de görücüye çıkartıyor!
Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai'deki Cityscape'e bu yıl da Türk firmaları katılıyor. Özellikle Arap ülkelerindeki yatırımcılara ulaşmak için önem taşıyan fuarda yeni projeler görücüye çıkacak.

TÜRK FİRMALAR FUARDA
Cityscape fuarı, Dubai'de World Trade Center binasında gerçekleştirilecek. Fuar, 11 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Üç gün boyunca ziyarete açık olacak olan fuara, Türkiye'den önemli firmalar katılıyor. Artaş İnşaat, Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYOAremas Gayrimenkul, Cathay Group ve Garanti Koza Holding gibi firmaların yanı sıra Tabanlıoğlu ve Sabri Paşayiğit mimarlık da fuara katılan firmalar arasında yer alıyor. Biz de TAKVİM gazetesi olarak fuarı yerinde takip ederek gelişmeleri sıcağı sıcağına okuyucularımıza aktaracağız. Dubai Cityscape Global 2016'da, 1.2 milyar lirayı geçen satış, sadece ülke tanıtımına yoğunlaşan Türk inşaat firmaları için moral olmuştu. Körfez yatırımcısı ise yaptığı alımlar ve rezervasyonlarla Türkiye'nin geleceğine güvendiğini kanıtlamıştı. Pek çok konut ve ofis projesinden yapılan alımların ve görüşmelerin yanı sıra yatırımcılar projeleri yerinde görmeleri için İstanbul'a davet edilmişti. 

Takvim Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181