Turkeybuild yapı sektörü profesyonellerini bir araya getirecek!
YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 29. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara Ekim ayında; 22. Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir ise Kasım ayında bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bir araya getirecek. 39 yıldır yapı sektörüne sağladığı faydayı düzenli olarak arttıran Yapı Fuarları - Turkeybuild, hem katılımcılarına hem de ziyaretlerine sunduğu fırsatlarla, sektörün en büyük ve etkin buluşmalarını oluşturuyor.

İTE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, yılın ilk buluşması olan ve büyük ilgi gören 39. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'un ardından yaptığı değerlendirmede Ekim, Kasım aylarında düzenleyecekleri Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı - Turkeybuild izmir'in verimli birer ticari platform olarak, bölgenin inşaat yatırımlarına katkıda bulunacağını belirtti. Başer, inşaat sektöründeki büyümeye de dikkat çekerek yılın en önemli iki buluşması olan bu fuarların önemine dair şunları söyledi:

"Fuarlarımızla iş hacmine destek verdiğimiz yapı sektörü, son açıklanan verileri değerlendirdiğimizde Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri görüyoruz. Ülke ekonomisi için bu denli önem taşıyan yapı sektörüne sağladığımız katkıyı günden güne artırmak YEM Fuarcılık'ın öncelikli görevleri arasında yer alıyor. Yapı sektöründe yılın ilk zirvesi olan 39. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, bu yıl da yoğun ilgi görerek 100.000 m2'lik 14 salon ve açık alanda, 1.250 üretici firmanın en yeni malzemelerini, teknoloji ve hizmetlerini 110.430 ziyaretçiyle buluşturdu. 2016 yılma, Ekim ayında Ankara'da, Kasım ayında ise izmir'de düzenleyeceğimiz iki dev buluşma ile devam ediyoruz. 39 yıllık bilgi ve deneyimle, her sene bir öncekinden daha başarılı bir noktaya taşıdığımız fuarlarımız, bu yıl da Türk yapı sektöründe yeni iş ve işbirliklerinin yaratılmasında üstlendiği büyük rolün gurur ve heyecanını yaşıyor. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı Turkeybuild izmir'in, öncelikle düzenlendikleri bölgenin ekonomisine, sonrasında ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Fuarlarımızın potansiyel taşıyan yeni bölgelere ulaşılmasında en etkili araçlardan biri olduğunu düşünüyorum. Yapı dünyasının tüm profesyonellerini bu önemli buluşmalarda yerlerini almaya ve sektörün heyecanına ortak olmaya davet ediyoruz."

Doğulan Fikri FİDAN/Yeni Gün İzmir Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181