Türkiye İMSAD’ın Yeni Başkanı Ferdi Erdoğan Oldu!
Türkiye İMSAD’ın 35. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda 2017-2019 dönemini kapsayan 2 yıl için görev yapacak yönetim ve denetim kurulları belirlendi. Genel Kurul’un ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanlığına Ferdi Erdoğan seçildi.

Hinginar: “Ulaşılan her hedef, bir sonrakinin ilk basamağı olmalı”
Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devreden F. Fethi Hinginar, başkanlık sürecinin kariyer ve yaşantısındaki en önemli iki yıl olduğunu söyledi. Hinginar, “Hayatta ulaştığımız her hedef bir sonraki hedefin ilk basamağı olmalı. Başkanlığım süresinde çok değerli arkadaşlarla, yöneticilerle işbirliği yaptık. Derneğimizin bugünlere gelmesinde katkısı olan tüm üyelere ve yönetim kurullarına teşekkür ediyorum” dedi.

Erdoğan: “Burada ortak akıl üretiyoruz, aynı şekilde devam”
Şu ana kadar Türkiye İMSAD’ın birçok proje ve yeniliğe imza attığını söyleyen Türkiye İMSAD’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, İstanbul Tuzla’da yapılacak Güvenli Yapılar Eğitim Merkezi’nin çok kıymetli bir proje olduğunu söyledi. Önceki dönemde Türkiye İMSAD’ın başkanlığını yürüten F. Fethi Hinginar’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini ileten Erdoğan, “Yönetim kurulu ve denetim kurullarını sürekli yenilemek gerek. Şu anda bünyemize katılan 30 dernek var. Ayrıca her üyenin temsil ettiği bir dernek de var. Hep birlikte yeni dönemde çok iyi işler yapacağız. Bir önceki dönemde birçok proje yapıldı, komiteler çalışmalar yaptı. Yeni dönemde de aynı hassasiyetle çalışmaların sürmesi sektör adına çok önemli. Burada ortak akıl üretiyoruz. Bu çok kıymetli, aynı şekilde devam” dedi.

Erdoğan: “Deprem gerçeği ile yaşamayı öğrenmeliyiz”
Türkiye’nin bir deprem ülkesi olduğunu ve depremin önüne geçilemeyeceğini söyleyen Erdoğan, “Bu gerçekle yaşamayı öğrenmemiz ve buna uygun yapılar inşa etmemiz gerekiyor” dedi. Akıllı binalar ve akıllı kentlerin kaynakların verimli kullanılması olarak gördüğünü ifade eden Erdoğan, “Dünya hızla kentleşiyor ve kaynakların kullanılmasında sıkıntı var. Özellikle enerji, su ve gıda bu anlamda önde. Akıllı binalarla kaynaklar verimli kullanılabilir. Sektöre bu konuda çok iş düşüyor” diye konuştu.

Sektörde kalitenin, rekabet ve istihdam konularının önemine değinen Erdoğan, Türkiye İMSAD’ın bu konularla ilgili çalışmalarına devam edeceğini kaydetti. Enerji verimliliğinin de çok önemli olduğunu ifade eden Erdoğan, sektörün madencilik ve lojistik alanında çalışmalar yapması gerektiğinin altını çizdi.

Türkiye İMSAD yeni başkanı Ferdi Erdoğan hakkında:
1955 yılında doğan Ferdi Erdoğan, İstanbul Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. Aynı üniversitede yüksek lisans yaparak Jeoloji Yüksek Mühendisi olarak eğitimini tamamlayan Erdoğan, 1980 yılında Çanakkale Seramik’te başladığı Kale Grubu iş hayatına 1990’da Marmara Bölge Müdürü olarak Kalemaden’ de devam etti. 1998-2013 yılları arasında Kalekim Genel Müdürlüğü görevini yürüten Erdoğan, 2013 yılından itibaren Kale Yapı ürünleri Grubu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Türkiye İMSAD 2017-2019 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri:
-FERDİ ERDOĞAN, Kale Yapı Ürünleri Grubu Başkanı
-F. FETHİ HİNGİNAR, Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı
-ARİF DÜNDAR YETİŞENER, Fibrobeton Yönetim Kurulu Başkanı
-KENAN ARACI, Çuhadaroğlu Genel Müdürü
-OKTAY ALPTEKİN, Aluform Pekintaş Temsilcisi
-ARİF NURİ BULUT, İzocam Genel Müdürü
-ÇETİN TECDELİOĞLU, Çetin Cıvata Genel Müdürü
-ERDEM ERTUNA, Türk Demirdöküm Yönetim Kurulu Üyesi-CMO
-MÜFİT ÜLKE, Duravit Genel Müdürü
-TAYFUN KÜÇÜKOĞLU, Betek Boya Genel Müdürü
-EBRU ŞAPOĞLU, Trakya Cam Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı
-NEVRA ÖZHATAY, Çimsa Genel Müdürü
-BORA TUNCER, Schneider Elektrik Türkiye, İran ve Orta Asya Ülke Başkanı
-ERCÜMENT YALÇIN, Wilo Türkiye Genel Müdürü
-KEMAL YILDIRIM, TİMDER - Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
-H. YENER GÜR’EŞ, TUCSA - Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
-BUĞRA KAVUNCU, BASF Türk – CEO
-MEHMET NAZIM YAVUZ, ÇATIDER - Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
-A. MÜNİR İSKER, Tepe Betopan Genel Müdürü

2017-2019 Dönemi Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri:
-
MEHMET TUNAMAN, Saint-Gobain Rigips Genel Müdürü
-ECE CEYLAN BABA, Seranit Grup Başkan Yardımcısı
-MEHMET ERCAN ECEMİŞ, Dekor Ahşap Yönetim Kurulu Başkanı
-MUSTAFA TOLUNAY, Prefabrik Yapı Genel Müdürü
-KORHAN IŞIKEL, TÜYAK - Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181