'Türkiye'nin gayrimenkulde yatırım potansiyeli Dubai'de sergilenecek!'
6-8 Eylül 2016 tarihlerinde Dubai'de gerçekleştirilecek Cityscape 2016'ya Türk katılımcılar yoğun ilgi gösteriyor. ARTAŞ İnşaat başta olmak üzere Emlak Konut GYO ve GYODER, İş GYO, Ağaoğlu, Kuzu Grup, Garanti Koza, Mar Yapı gibi 50’ye yakın firma fuarda vizyon projeleriyle yer alacak. Firmalar, fuarda Körfez yatırımcılarını Türkiye’ye yatırım yapmalarını için projelerini anlatma fırsatı bulacak. Fuarda ayrıca sıradışı projeleriyle Körfez ülkelerinde büyük talep gören Sabri Paşayiğit mimarlık ofisi de yer alacak. 

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markalı Başakşehir, Atakent 4 ve Avrupa Residence & Office Ataköy projelerine fuarda yer verirken, en yeni projesi  Avrupa Office Ataşehir’i de Körfez yatırımcısına lanse edecek.  Artaş İnşaat ayrıca Avrupa ve Türkiye’nin en büyük projesi Tema İstanbul ve Vadistanbul projelerini de fuarda ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulacak. 3 gün boyunca onbinlerce ziyaretçiyi ağırlayacak olan Cityscape Global 2016 Fuarı'nda özellikle yabancı yatırımcıların Türk projelerine yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. 

"TÜRKİYE'NİN YATIRIM POTANSİYELİNİ TANITACAĞIZ"
Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markalı projeleri ile ortak girişimlerle hayata geçirdiği Vadistanbul ve Tema İstanbul  Projelerini Dubai’de yabancı yatırımcılarla buluşturuyor. Dubai Cityscape fuarını Türkiye’nin ve yatırımların tanıtımı anlamında son derece önemli bulduklarını belirten Artaş Holding ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Türk müteahhitlerin bugün birçok ülkede dev projelere imza attığını kaydetti.

 Avrupa Konutları markalı projeler ve ortak girişimlerle hayata geçirilen Vadistanbul ve Tema İstanbul projeleri ile fuarda yer alacaklarını ifade eden Süleyman Çetinsaya; “ Ülke genelinde tüm dünyayla yarışacak ölçekte projeler geliştiriliyor. Avrupa’nın, Afrika’nın, Asya’nın, Körfez bölgesinin ve Amerika’nın farklı noktalarından yatırımcıların konut yatırımında ülkemizi tercih ettiğini görüyoruz. Türkiye gayrimenkulleri bugün; döviz, altın, borsa gibi yatırım araçlarının çok daha üstünde bir yatırım potansiyeline sahip. Gayrimenkul yatırımı anlamında da Türkiye en çok tercih edilen ülkeler arasında öne çıkıyor. Bizler de ülkemizin bu potansiyelini uluslararası arenada yabancı yatırımcılara tanıtmayı misyon olarak üstleniyoruz. İnşaat sektörünün dünyadaki en büyük buluşmalarından Dubai Cityscape Fuarı’nda da bu yaklaşımla Artaş Holding olarak yerimizi alıyoruz.

"AVRUPA OFFICE ATAŞEHİR’İ DUBAİ’DE LANSE EDECEĞİZ"
Avrupa Konutları markalı projelerimiz, ortak girişimlerle hayata geçirdiğimiz Vadistanbul ve Tema İstanbul’u Dubai’de yabancı yatırımcılara buluşturacağız. Avrupa Konutları markalı projelerimizin yeni halkası, Avrupa Office Ataşehir’i Dubai Cityscape Fuarı’nda lanse edeceğiz. Ülkemizin ve projelerimizin gücünü yansıtması için de fuara 330 metrekarelik bir stant ile katılım sağlıyoruz. Körfez bölgesinden bugüne dek tüm projelerimize talep aldık. Bizleri İstanbul’da ziyaret eden ve projemizden konut – ofis alan gruplar oldu.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Dubai’de yer alarak, bölgedeki yatırımcı dostlarımızla bir araya geliyoruz. Fuara katılım amacımız, Türkiye’nin yatırım potansiyelini tanıtmak ve Artaş Holding olarak geliştirdiğimiz projelerin uluslararası arenada sergilenerek, Türk inşaat sektörüne katkı sağlamaktır. Bu fuarı dünyanın en büyük firmaları ve yatırım fonları ziyaret ediyor. Bu gruplara ülkemizin potansiyelini tanıtarak bu fonların ülkemize yönelmesini sağlamak istiyoruz. Bu doğrultuda son yıllarda sektördeki yatırımlarımıza daha da ağırlık vererek projeler geliştirdik ve yeni yatırımlarımız için de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Necmi ÇİÇEKÇİ/Türkiye

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181