TURYAP, 12 ilde 54 TOKİ arsasını 23 Mart'ta satacak!
Emlak pazarlama şirketi Turyap, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 12 ilde satışa sunulan 54 arsa için 23 Mart 2017 Perşembe günü saat 13.30’da Ankara Bilkent’teki TOKİ Merkez Binası’nda müzayede yapacak. 

Konut, ticaret, turizm, sanayi, akaryakıt ve servis, küçük sanayi sitesi, depolama, spor tesisi, otel, özel ilköğretim ve ortaöğretim niteliğinde KDV’den muaf  54 arsa, % 25 peşinat ve 60 aya varan vade seçenekleriyle açık artırma yöntemiyle satılacak.

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana başta olmak üzere ülke genelindeki 12 ayrı ilde bulunan, gayrimenkul geliştirme ve inşaat şirketleri, müteahhitler, kooperatifler, yatırımcılara uygun toplam 527 bin 206 metrekarelik 54 adet arsanın toplam muhammen bedeli ise 662 milyon liranın üzerinde. 

KDV’den muaf akaryakıt arsaları 
İstanbul Kağıthane’de bakım ve akaryakıt tesisi arsası 

İstanbul’un yükselen değeri Kağıthane’de Hasdal Kavşağı Arıcılar Mevkii Akaryakıt ve Bakım Alanı 7757 ada 1 parselde 4 bin 756 metrekarelik alanı kaplıyor. Bu alan Kemerburgaz, Hasdal-Ayazağa, Cendere, Kağıthane bağlantı yolu üzerinde konumlanıyor. Bölgedeki yolların kesişim merkezinde bulunan arsa 51.737.088 TL muhammen bedelle %25 peşin 6 ay vade ile satılıyor. 

Adana Şakirpaşa’da akaryakıt arsası
Adana Şakirpaşa’da açık artırmaya çıkarılan arsa 4 bin 186 metrekarelik alanda yer alıyor. Muhammen bedeli 14 milyon 377 bin TL olan arsa %50 peşin 12 ay vade ile müzayedeye çıkıyor.

İzmir’de toplu iş yeri, ticaret, akaryakıt+LPG ve servis istasyonu ile otopark alanları 
İzmir Bornova Doğanlar’da 135 bin 750 m2’lik alanda bulunan toplu iş yeri, ticaret, akaryakıt+LPG ve servis istasyonu ile otopark alanları 95 milyon 25 bin TL muhammen bedelle açık artırmaya çıkıyor. %25 Peşin 24 ay vade ile müzayedeye çıkan arsa İstanbul Otoyolu bağlantısının yanında, kuzeyde Ankara Caddesi, güneyde ise Kemalpaşa Caddesi ile bağlantılıdır. Kullanım alanı büyük, üzerinde birçok projenin hayata geçebileceği alan kentin merkezinde ve gelişmiş sanayi bölgesinde bulunuyor.

İzmir Konak’ta kültür arsası
İzmir Konak Kültür Mahallesi'nde bulunan 12 bin 826 metrekarelik ticaret, turizm, konut ve park alanı niteliğindeki taşınmazın yüzde 25 peşin-12 ay vade ile satışı yapılacak. Arsanın muhammen bedeli ise 60.000.000 TL. 

Ankara’da 25 arsa satışta  
Ankara; Akyurt, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı ve Yenimahalle’de bulunan arsaların yüzölçümleri 700 ile 123 bin metrekare arasında;  muhammen bedelleri ise 217 bin TL ile 18 milyon 658 bin TL arasında değişiyor. Ankara Yenimahalle ve Gölbaşı'nda konut, Çankaya Alacaatlı'da özel sağlık, kreş, eğitim, ticaret alanları, Yenimahalle Yuva'da konut, ticaret ve küçük sanayi alanları ile Etimesgut Aşağıyurtçu'da özel ortaöğretim alanı peşin, Akyurt'taki sanayi ve depolama alanı ise yüzde 25 peşin 60 ay vadeyle satışa sunuldu. Gölbaşı Taşpınar’da bulunan arsalar şehrin dışında ama şehrin yanı başında yeni yerleşim bölgeleri ile; Çankaya Alacaatlı Mahallesi’ndeki arsalar Ankara’nın son beş yıldır yükselen yeni yerleşim yeri olmasıyla öne çıkıyor. 

Antalya’da ticaret ve turizm alanı
Antalya Muratpaşa Bahçelievler’de 40.000 metrekarelik, ticaret ve turizm alanı niteliğindeki taşınmaz, 240.000.000 TL muhammen bedelle %25 peşin 36 ay vade ile satışa sunuldu. 

Başvuru adresi:Turyap
Teminat bedelleri şartnamede belirtilen tutarlarda ilgili Turyap hesabına 22 Mart 2017 tarihine kadar nakit olarak yatırılıyor. Ayrıca, açık artırma (teklif alma) gününde de başvuru kabul ediliyor. 

Müzayede öncesi, katılımcılar satışa sunulan taşınmazlarla ilgili detaylı bilgilere Turyap (Tel: 444 2 780 / www.turyap.com.tr) üzerinden ulaşabiliyor. Satış şartnamesindeki koşulları yerine getirenler ve belirtilen teminat tutarını ödeyenler ön koşulsuz ve kontenjan sınırı olmadan müzayedeye katılabiliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181