Turyap Gül İnşaat açık arttırması 6 Şubat'ta!
2017 yılı içinde düzenlediği açık artırmalarda satışı onaylanan konut, ticari ve arsa satış tutarı 3 milyar TL’ye ulaşan Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor.  

Turyap tarafından düzenlenecek açık artırma ile Gül İnşaatın mülkiyetindeki 212 konut, villa, mağaza ve ticari birim satışa sunuluyor. 06 Şubat 2018 Salı günü Saat 12.00’da Double Tree By Hilton TOPKAPI’da gerçekleşecek müzayede ile tamamı İstanbul’da yer alan toplam 212 adet gayrimenkul yeni sahiplerine ulaşacak. Geniş bir yelpazeden oluşan portföy açık artırmaya özel muhammel bedellerle satışa çıkacak. 75.000 TL’den başlayan işyerleri ve 198.000 TL’den başlayan konutlara teklif alınacak.

Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres’te bulunan 10 farklı projede yer alan 213 gayrimenkulün açık artırmasında emlak takas sistemi ile ödeme, hemen tapu, hemen teslim, banka kredi desteği, %20 peşin 36 ay vadeli ödeme seçeneği ve sözleşme devir hakkı gibi imkanlar bulunuyor. 

Projelerdeki gayrimenkullerin yer gösterme hizmeti Turyap Temsilcilikleri tarafından verilirken detaylı bilgiye yurt içi ve yurt dışında bulunan 350’ye yakın Turyap Temsilciliklerinden de ulaşılabilir. Açık artırmada gayrimenkul almak isteyenler internet üzerinden teklif verebilirler.

Tüm Türkiye’den katılım mümkün
Açık artırma, 06 Şubat 2018 Salı günü Saat 12.00’da Double Tree By Hilton TOPKAPI merkez olmak üzere, eş zamanlı olarak internete canlı bağlantı ile gerçekleşecek. İnternet üzerinden teklif vermek isteyenler açık artırmayı www.turyap.com.tr adresinden takip edebilecek ve Türkiye’nin her ilinden katılma imkanına sahip olabilecek. Açık artırma öncesi, katılımcılar TURYAP web sayfası üzerinden satışa sunulan ticari gayrimenkullerle ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirler. Ticari gayrimenkul satış müzayedesine katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin, şartnamelerde belirtilen banka hesabına teminat yatırmaları gerekiyor. İstanbul dışındaki alıcı adayları teminat yatırarak TURYAP web sayfasından üye olarak internetten eş zamanlı teklif verebilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181